Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το 2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ 2ου ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ 2015-2016 της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ  ΣΧΟΛΙΚΩΝ  ΜΟΝΑΔΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Κομοτηνής  14    11526  Αθήνα                                                     Αθήνα, 06-12-2015
www.panenosi.gr                                                                                         Αρ. Πρωτ.: 47
ΠΛΗΡ.: Κουντούρης Τηλέμαχος    6939415171
              Μακεδών Νικόλαος          6972093097     
                          
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το 2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ                                                     ΤΟΥ 2ου ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ 2015-2016
Αγαπητοί συνάδελφοι-ισσες,
Η Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των μελών της, πραγματοποιεί κατά το σχολικό έτος 2015-2016 τον 2ο Κύκλο Επιμορφωτικών Σεμιναρίων στην «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» με εισηγητές καθηγητές ΑΕΙ.
Επιστημονική Υπεύθυνη είναι η κ. Χατζηπαναγιώτου Παρασκευή, Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Διοίκησης στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
Κύριος σκοπός των σεμιναρίων είναι να καταστήσει τους Διευθυντές σχολικών μονάδων που θα τα παρακολουθήσουν, ικανούς να συμβάλουν στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στη διοίκηση του σύγχρονου σχολείου, αναβαθμίζοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την παροχή των εκπαιδευτικών υπηρεσιών του δημόσιου σχολείου.
Τα σεμινάρια προσφέρονται εντελώς δωρεάν, πραγματοποιούνται περίπου κάθε ενάμιση μήνα και ο αριθμός τους θα είναι σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό 5 έως 6.
Σε όσους παρακολουθούν τα σεμινάρια θα δίνεται  βεβαίωση παρακολούθησης. Με την ολοκλήρωση του Κύκλου Επιμορφωτικών Σεμιναρίων θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.
Το 2ο επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 και                   ώρες 17:00-20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου (Νέο Δημαρχείο Περιστερίου, ακριβώς στο σταθμό ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ), με εισηγήτρια την κ. Χατζηπαναγιώτου Παρασκευή και θέμα: «Παροχή κινήτρων και θεωρίες παρώθησης εκπαιδευτικών: ο ρόλος της διεύθυνσης».
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη της Ένωσης Διευθυντών που είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και την ημέρα του σεμιναρίου. Επίσης, την ημέρα των Σεμιναρίων θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τα Σεμινάρια.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και 14 Ιανουαρίου 2016 στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Περισσότερες πληροφορίες:  www.panenosi.gr, Κουντούρης Τηλέμαχος 6939415171 και Νικόλαος Μακεδών 6972093097
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
         Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας
               Τηλέμαχος Κουντούρης                                                          Νικόλαος  Μακεδών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου