Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Εκπαιδευτικό Συνέδριο Δ.Ο.Ε. – Π.Ο.Ε.Δ. με θέμα «Η εκπαίδευση στα χρόνια της κρίσης. Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην εκπαίδευση»


Αρ. Πρωτ. 1075
Αθήνα 09/02/2017
Προς
Τους Συλλόγους εκπαιδευτικών Π.Ε.

Θέμα: Εκπαιδευτικό Συνέδριο Δ.Ο.Ε. – Π.Ο.Ε.Δ. με θέμα «Η εκπαίδευση στα χρόνια της κρίσης. Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην εκπαίδευση».

Συνάδελφοι
            To Συνέδριο Δ.Ο.Ε.-Π.Ο.Ε.Δ. το οποίο για πολλά χρόνια αποτέλεσε θεσμό κοινής επιστημονικής αναζήτησης και δράσης των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών της Ελλάδας και της Κύπρου υπήρξε και αυτό, όπως η εκπαίδευση συνολικά, θύμα της εφαρμογής της πολιτικής των μνημονίων. 
Τη φετινή συνδικαλιστική χρονιά έπειτα από επικοινωνία που είχε το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με αυτό της αδελφής Ομοσπονδίας της Κύπρου, Π.Ο.Ε.Δ., αποφασίστηκε να  πραγματοποιηθεί  στη  Λευκωσία της Κύπρου,  τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα, εκπαιδευτικό συνέδριο με θέμα «Η εκπαίδευση στα χρόνια της κρίσης. Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην εκπαίδευση».
Στο συνέδριο μπορεί να πάρει μέρος ένας αντιπρόσωπος από κάθε Σύλλογο, ο οποίος θα επιλεγεί με διαδικασίες που ο Σύλλογος θα ορίσει. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των κάθε συνέδρου είναι η, εκ των προτέρων, έγκαιρη υποβολή στη Δ.Ο.Ε. της εισήγησης με την οποία πρόκειται να τοποθετηθεί  στο συνέδριο εκπροσωπώντας τον Σύλλογό του. Επίσης είναι υποχρεωτική η συμμετοχή όλων στα στρογγυλά τραπέζια συζήτησης και επεξεργασίας των θεμάτων.           
Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής, των συνέδρων, καλύπτονται από τον τοπικό Σύλλογο.
Ο κάθε σύλλογος θα πρέπει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου το αργότερο, να γνωστοποιήσει στην Ομοσπονδία, τη συμμετοχή του και να καταθέσει εγγράφως την εισήγησή του μέχρι 15 Μαρτίου. Καμιά άλλη συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας.
Με νεότερο έγγραφό μας θα σας ενημερώσουμε για το ακριβές πρόγραμμα και τις θεματικές των τραπεζιών συζήτησης του συνεδρίου, τις ημέρες και ώρες αναχώρησης και επιστροφής καθώς επίσης και για όλες τις υπόλοιπες διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου