Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ζωντανή μετάδοση του 8ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου για τον Έλεγχο του Καπνίσματος



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Ζωντανή μετάδοση του 8ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου για τον Έλεγχο του Καπνίσματος με θέμα «Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα» για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τρίπολη – 28 Νοεμβρίου 2017

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 θα μεταδοθεί ζωντανά από τον σύνδεσμο http://video.sch.gr/live/show/163 το 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο για τον Έλεγχο του Καπνίσματος με θέμα «Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα» για μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Το μαθητικό πρόγραμμα του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Το εν λόγω Συνέδριο θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις δράσεων των μαθητών/τριών σχετικά με το κάπνισμα, μουσικό πρόγραμμα από μαθητές/τριες, καθώς και βράβευση έργων μαθητών/τριών, που θα προκύψουν από τον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον Έλεγχο του Καπνίσματος με θέμα «Κάπνισμα και Περιβάλλον».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και μαθήτριες μπορούν να απευθύνονται στο Ερευνητικό Εργαστήριο “George D. Behrakis Research Lab – Hellenic Cancer Society” (Δορυλαίου 8, Πλατεία Μαβίλη, Αθήνα, τηλ. επικοινωνίας: 210 – 6470056, email: info@researchlab.gr ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου