Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ Υ.Π.Π.Ε.Θ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΟΜΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, 
τηλ.: 6972056448
ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr
                                                                                             
                                                                               
                                                                               ΑΘΗΝΑ, 18/12/2017
                                                                                                           Αρ. Πρωτ.: 262
                                                                                                                    
                                                                                        ΠΡΟΣ
-Τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη τους
       
ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ Υ.Π.Π.Ε.Θ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΟΜΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ»

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α με την παρούσα πρόσκλησή της καλεί όλα τα μέλη του Ε.Ε.Π. που εργάζονται στα Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. να ανταποκριθούν άμεσα  και να προχωρήσουν είτε συλλογικά μέσω ομάδων εργασίας ανά Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. είτε μεμονωμένα στην κατάθεση προτάσεων σε σχέση με το νέο σχέδιο νόμου που προωθεί το Υ.Π.Π.Ε.Θ. για την ανασυγκρότηση των υποστηρικτικών δομών Εκπαίδευσης και ειδικότερα για το Κ.Ε.Σ.Υ., με το οποίο η Ομοσπονδία από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησής του εξέφρασε το σοβαρό προβληματισμό της για την αναγκαιότητα και τη σκοπιμότητα των προτεινόμενων αλλαγών.

Οι προτάσεις που θα κατατεθούν στο e-mail της Ομοσπονδίας (poseepea@yahoo.gr) θα αποτελέσουν και τους άξονες της συνολικής πρότασης που θα υποβάλλει η Ομοσπονδία το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στην πολιτική ηγεσία του Υ.Π.Π.Ε.Θ. και στα πολιτικά κόμματα του συνταγματικού τόξου, προκειμένου  να διασφαλίσει τόσο την εύρυθμη και αξιόπιστη λειτουργία των υποστηρικτικών δομών όσο και την υπηρεσιακή κατάσταση των μελών του Ε.Ε.Π. που υπηρετούν στα Κ.Ε.Δ.Δ.Υ., γι’αυτό καθίσταται αναγκαία και επιτακτική η συμμετοχή όλων στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου