Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Συμπλήρωση Ερωτηματολογίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ε.Α.Ε.

 
 
Ερωτηματολόγιο Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ε.Α.Ε.

Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες,

Το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί, αποτελεί μέρος της διπλωματικής μου εργασίας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Επιστήμες της Αγωγής» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Σκοπός του είναι η αποτύπωση του επιπέδου της επαγγελματικής ικανοποίησης, του επαγγελματικού άγχους και των επαγγελματικών προσδοκιών του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού, του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού και των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που εργάζονται σε Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης, σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, σε Τμήματα Ένταξης και στην Παράλληλη Στήριξη.
Η συμπλήρωση απαιτεί μερικά μόνο λεπτά και οι απαντήσεις σας είναι απόρρητες, ανώνυμες και προσωπικές. Παρακαλείστε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις. Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη. Δεν υπάρχουν λάθος ή σωστές απαντήσεις και τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της έρευνας. Σε κάθε ερώτηση δίνετε μόνο μία απάντηση, επιλέγοντας αντίστοιχα. Η συμμετοχή σας και οι αυθόρμητες απαντήσεις θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην επιτυχία της έρευνας.
Είναι σημαντικό, πριν την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, να διαβάσετε προσεκτικά τις ερωτήσεις και στο τέλος να ελέγξετε, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχουν απαντηθεί όλες.
Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση (τηλ.: 6939499047 - e-mail: lukekarkatzounis@gmail.com).
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, για την ενέργεια και τον χρόνο που θα διαθέσετε.

Με εκτίμηση,

Καρκατζούνης Λουκάς
 

Ψυχολόγος ΠΕ23

Μπορείτε να συμπληρώσετε το Ερωτηματολόγιοα από εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWX5u3Lk9kzrzmwPzpmf06GzhAVDpc0Okpq273kzUN5CkjKg/viewform?c=0&w=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου