Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Ενημέρωση για την Γενική Συνέλευση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ(Σ.Ε.Ε.Α.Π.Ι.Ν.)


                                                      
                                                              Ενημέρωση για την Γενική Συνέλευση

Κατα την Γενική Συνέλευση του ΣΕΕΑΠΙΝ που πραγματοποιήθηκε σημερα 21/3, η Γ.Σ αποφάσισε ομόφωνα την παράταση της θητείας του παρόντος διοικητικού Συμβουλίου, εώς τον Νοέμβρη που διεξαχθούν εκλογές για ΠΥΣΕΕΠ/ΚΥΣΕΕΠ.
Λόγω αλλαγής Περιφέρειας δυο εκλεκτών μας συναδέλφων (Βασιλεία Καρβούνη -ταμίας και Ευαγγελία Μουτσιούλη- μέλος), προχωρήσαμε όπως προβλέπεται απο το καταστατικό στους αμέσως επόμενους σε ψήφους κατα τις τελευταίες μας εκλογές και οι ανωτέρω αντικαταστάθηκαν απο τις Παγκράτη Αλεξάνδα (ταμίας) και Βονιτσάνου Ειρήνη (μέλος). Στις θέσεις Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα, παραμένουν αντίστοιχα οι Μαρία Αγάθου, Θεοδώρα Κατσαρού και Αννέτα Καββάδα. Χαιρετίζουμε τα νεα μέλη στο παρόν ΔΣ και ευχαριστούμε τα απερχόμενα μέλη για την στήριξη τους αλλά και την φιλία τους.

Ξεκίνησε -και συνεχίζει- η διαδικασία συγκέντρωσης της συνδρομής των μελών (Κέρκυρα: Αγάθου Μαρία ή Αλεξάνδρα Παγκράτη/ Κεφαλονιά: Ελένη Κονιδάρη/ Λευκάδα: Αννετα Καββάδα). Παρακαλώ συνάδελφοι απο την Ζάκυνθο να επικοινωνήσουν μαζί μου καθώς χρειαζόμαστε και εκεί ένα πρόσωπο επαφής, για να συντονίζει, όχι μόνο το πρακτικό θέμα της συνδρομής αλλά και την συμμετοχή στις συνελεύσεις που προωθεί την μεταξύ μας επικοινωνία, το αίσθημα του ανήκειν και ενισχύει το έργο του Συλλόγου για το καλό των μελών του.
Συζητήθηκαν οι εξελίξεις στον χώρο (κινητοποιήσεις αναπληρωτών, η ανάγκη διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας) αλλά και ειδικότερα θέματα, όπως το νομοσχέδιο που είναι σε διαβούλευση. Ομάδες απο τα ΚΕΔΔΥ Κέρκυρας, Κεφαληνίας και Λευκάδας δεσμευτηκαν να αποστείλλουν κείμενα τους στον Σύλλογο, την Ομοσπονδία και να τα ανεβάσουν στην Διαβούλευση ώστε να δοθεί έμφαση στις δυσλειτουργικές πλευρές του νομοσχεδίου.
Παρακαλούνται συνάδελφοι απο την Ζάκυνθο να πράξουν ανάλογα, είτε ως ομάδα, είτε ατομικά, καθώς είναι σημαντικό να εκφραστει δυναμικά και μαζικά η αποψή μας εαν θέλουμε να ληφθει υπόψη.
Παρότι μέλη μας εξέφρασαν το παράπονο τους για την αδράνεια πολλών συναδέλφων σε καιρούς που υπάρχουν σοβαρά πράγματα που απασχολούν τον κλάδο, οι παρόντες έκριναν ότι ο ΣΕΕΑΠΙΝ έχει δυναμική παρουσία και μάχεται για τα δικαιώματα των μελών του.
Η Πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη του ΣΕΕΑΠΙΝ για τον τρόπο που στηρίζουν τις κατα καιρούς κινητοποιήσεις με την φυσική, δυναμική τους παρουσία αλλά και τους συναδέλφους απο άλλα νησιά, που βοηθούν συμμετέχοντας, κινητοποιώντας ή στηρίζοντας το ΔΣ.
Προσωπικά, ως πρόεδρος του Συλλόγου, νιώθω ότι θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και παρότι όλοι γνωρίζετε πόσο με έχει κουράσει αυτή η ευθύνη, θα προσπαθήσω ως τον Νοέμβρη να σας εκπροσωπήσω επαρκώς, με την στήριξη και την συνδρομή των καλών συναδέλφων-μελών του ΔΣ.
Μαρία Αγάθου
Προεδρος Συλλόγου Ειδικοτήτων Ειδικής Αγωγής Περ. Ιονίων Νήσων

eidikotitesionian.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου