Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΤΗ Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΟΦΙΑ ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ(ΠΕ23) ΣΕ ΕΠΑ.Λ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΓΙΑ ΤΟ 2018-19


Αγαπητοί συνάδελφοι

   α) Μετά την εξάντληση των οριστικών πινάκων υποψηφίων αναπληρωτών της ΠΔΕ Β. Αιγαίου παραμένουν διαθέσιμες δύο θέσεις  ΕΕΠ ΠΕ 23 σε ΕΠΑΛ της Περιφέρειάς μας.
Όσοι υποψήφιοι δεν έχουν προσληφθεί και παραμένουν διαθέσιμοι στους οριστικούς πίνακες άλλων Περιφερειακών Διευθύνσεων μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης για το σχολικό έτος 2017-2018 και ενδιαφέρονται για την κάλυψη των θέσεων παρακαλούνται όπως καταθέσουν δήλωση προτίμησης στα λειτουργικά κενά που αναφέρονται στην ανακοίνωση της Περιφερειακής Δ/νσης Β. Αιγαίου.

β) Σήμερα 13/4/2018 (Παρασκευή) θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΠΔΕ Β. Αιγαίου Δελτίο τύπου με οδηγίες που αφορούν την πρόσκληση υποψηφίων για την πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ για το διδακτικό έτος 2018-2019.



                                                                  Μπαλοδήμου Σοφία
                                                                Αιρετή στο ΠΥΣΕΕΠ Β. Αιγαίου
 ΔΕΙΤΕ: Π.Δ.Ε. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙς ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΓΙΑ ΤΟ 2018-19 - http://seepea-stella.blogspot.gr/2018/04/2018-19_53.html

*************************************************************************

Ανακοίνωση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΠΥΣΕΕΠ) Βορείου Αιγαίου

Το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΠΥΣΕΕΠ) Βορείου Αιγαίου σας ανακοινώνει ότι μετά την εξάντληση των οριστικών πινάκων υποψήφιων αναπληρωτών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου, παραμένουν διαθέσιμες δύο (2) θέσεις ΕΕΠ ΠΕ23 (ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ) σε ΕΠΑΛ της Περιφέρειάς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου