Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

"Πρόσφατα δημοσιεύσαμε και τα καθηκοντολόγια του Ε.Β.Π. και των Σχολικών Νοσηλευτών" είπε η Υφυπουργός Παιδείας στην παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης για την Εκπαίδευση, που διοργάνωσε το ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ την Τρίτη 15/05/2018!!!!




Στην παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης για την Εκπαίδευση 2017-2018, που διοργάνωσε το ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ σε συνεργασία με την ΕΣΑμεΑ την Τρίτη 16/05/2017, συμμετείχε η Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Μερόπη Τζούφη, η οποία στην παρέμβασή της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις Προσλήψεις Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., αλλά και στα καθηκοντολόγια του Ε.Β.Π. και των Σχολικών Νοσηλευτών(ΠΕ25) των Γενικών Σχολείων, για τα οποία ανέφερε πως πρόσφατα δημοσιεύθηκαν!!!.
Όμως εξ όσων γνωρίζουμε, εκτός κι αν δεν το πήραμε είδηση, οπότε παρακαλούμε το Υπουργείο να μας τα κοινοποιήσει, έως σήμερα Παρασκευή 18/05/2018 ΔΕΝ έχουν δημοσιευθεί τα καθηκοντολόγια του Ε.Β.Π. και των Σχολικών Νοσηλευτών(ΠΕ25) των Γενικών Σχολείων και οπωσδήποτε ΔΕΝ είχαν δημοσιευθεί την ημέρα της παρέμβασης - ομιλίας της κας Τζούφη στην παρουσίαση της Έκθεσης.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντύπωσεις στους συναδέλφους μας,  οι οποίοι εργάζονται στα Γενικά Σχολεία και περιμένουν εδώ και χρόνια τα καθηκοντολόγια τους.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ 20:25 ΛΕΠΤΟ, ΑΠΟ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=YMuWd3fmy88

Βασίλης Βούγιας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου