Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Π. ΤΩΝ Ε.Δ.Ε.Α.Υ.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Π. ΤΩΝ Ε.Δ.Ε.Α.Υ.

Των Αιρετών Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.
Βασίλη Βούγια & Δημήτρη Παπαευθυμίου


-        Σχετικά με τις διευκρινήσεις -http://seepea-stella.blogspot.gr/2018/05/blog-post_428.html - που απέστειλε η Ε.Δ. ΕΣΠΑ του ΥΠ.Π.Ε.Θ. σε όλες τις Δ/νσεις Εκπαίδευσης, αναφορικά με την συμπλήρωση των νέων παρουσιολογίων των αναπληρωτών, επικοινωνήσαμε με αρμοδίους της Ε.Δ., οι οποίοι μας ανέφεραν πως για τους αναπληρωτές Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. ισχύουν τα ακόλουθα:
Για αναπληρωτές Ε.Ε.Π. των ΚΕ.Δ.Δ.Υ. οι 6 ώρες ημερησίως
Για αναπληρωτές Ε.Ε.Π. των Ε.Δ.Ε.Α.Υ. οι 5 ώρες ημερησίως
Για αναπληρωτές Ε.Β.Π. οι 6 ώρες ημερησίως
Για όσους δικαιούνται μειωμένου ωραρίου, ο λόγος του μειωμένου ωραρίου θα πρέπει να επισυνάπτεται ως έγγραφο στον φάκελο του αναπληρωτή.

-        Σχετικά με το e-mail -http://seepea-stella.blogspot.gr/2018/05/blog-post_357.html – του ΥΠ.Π.Ε.Θ. προς τις Διευθύνσεις  Εκπαίδευσης, με το οποίο ζητά τη συγκέντρωση στοιχείων για την καταβολή των οδοιπορικών για τα μέλη Ε.Ε.Π. που εργάζονται σε Ε.Δ.Ε.Α.Υ., εν αναμονή της αποδοχής από τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών της Γνωμοδότησης του Ν.Σ.Κ. περί καταβολής Οδοιπορικών Εξόδων και από τη στιγμή που το οικονομικό και φυσικό αντικείμενο της Πράξης" Ανάπτυξη Υποστηρικτικών Δομών..." λήγει, ενημερωθήκαμε πως το ΥΠ.Π.Ε.Θ. ευελπιστεί πως το Γ.Λ.Κ. θα υπογράψει την εν λόγω Γνωμοδότηση και από τη στιγμή που έχει προβλεφθεί φέτος κονδύλι για καταβολή οδοιπορικών στους συναδέλφους, απομένει να βρεθεί ένας τρόπος να υπερκερασθεί το εμπόδιο της μη συλλογής αποδείξεως διοδίων από τους συναδέλφους κατά τις μετακινήσεις τους, οι οποίοι βεβαίως δεν γνώριζαν, έως σήμερα, τις διαδικασίες καταβολής των οδοιπορικών εξόδων τους.

Δημήτρης Παπαευθυμίου & Βασίλης Βούγιας
Αιρετοί Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου