Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Ε.Β.Π.




Πραγματοποιήθηκε η παράσταση διαμαρτυρίας μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στην Π.Δ.Ε. Αττικής, αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με την απόρριψη από τον Αξιολογικό Πίνακα πολλών συναδέλφων Ε.Β.Π. υποψηφίων αναπληρωτών για το 2018-19, λόγω ελλιπούς συμπλήρωσης της Δήλωσης -Αίτησης, την οποία υποχρεώθηκαν να αποστείλουν ταχυδρομικά, χωρίς ουσιαστική βοήθεια στη συμπλήρωση της.
Αντιπροσωπεία εκπροσώπων του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. είδε τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κο Λόντο, από τον οποίο απαίτησαν να δώσει λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε και που έχει να κάνει με την ανεργία στην οποία οδηγούνται συνάδελφοι μετά 10 και πλέον χρόνια εργασίας σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε., λόγω της κακής διαχείρισης των αιτήσεων τουςαπό την αρμόδια Π.Δ.Ε.

Βασίλης Βούγιας

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ
Συνάδελφοι,
σας επισυνάπτουμε το εξώδικο του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής το οποίο επιδόθηκε σήμερα στην ΠΔΕ Αττικής, το ΥΠΕΠΘ και το ΑΣΕΠ σχετικά με το θέμα των προσωρινών πινάκων του ΕΒΠ.
Σήμερα κερδήθηκε μια σημαντική μάχη στην ΠΔΕ Αττικής
Ευχαριστούμε την ΠΟΣΕΕΠΕΑ για την παρέμβασή της καθώς και τους αιρετούς, τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και τους Συλλόγους ΕΛΜΕ για την υποστήριξή τους στην σημερινή κινητοποίηση του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής στην ΠΔΕ Αττικής.

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος
Γεωργία Μπουλμέτη

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΑΠΟ ΕΔΩ: dropbox.com


ΔΕΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΑΠΟ ΕΔΩ: http://seepea-stella.blogspot.com/2018/06/blog-post_36.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου