Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ανακοίνωση της Α.Σ.Ε. για τις συναντήσεις στελεχών της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Α. με Π.Δ.Ε. Αττικής και Α.Σ.Ε.Π.



Ανακοίνωση της ΑΣΕ για τις συναντήσεις στελεχών της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και του ΣΕΕΠΕΑΑ με ΠΔΕ Αττικής και ΑΣΕΠ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

            Την Παρασκευή 8/6 έγινε δυναμική κινητοποίηση στην ΠΔΕ Αττικής από μέλη ΕΒΠ και ΕΕΠ, οι οποίοι απαίτησαν να παρθεί πίσω η αδικία με τους προσωρινούς πίνακες του ΕΒΠ και ταυτόχρονα να υπάρξουν άμεσα μέτρα για τους αναπληρωτές ΕΕΠ, ώστε να αποφευχθεί αντίστοιχη κατάσταση στους προσωρινούς πίνακες τους.
            Οι συνάδελφοι που παραβρέθηκαν στην κινητοποίηση απαίτησαν να υπάρξει άμεση δέσμευση του Διευθυντή της ΠΔΕ Αττικής για τα παραπάνω, ενώ κράτησαν παλικαρίσια στάση απέναντι στις αερολογίες και τις ειρωνείες που για ώρα άκουγαν! Μάλιστα πρόκειται για την πρώτη κινητοποίηση στην ΠΔΕ Αττικής από μέλη ΕΕΠ/ΕΒΠ εδώ και (πολλά) χρόνια!
            Με έκπληξη, ωστόσο, τη Δευτέρα στις 11/6 το βράδυ, λάβαμε ενημέρωση πως είχε ακολουθήσει συνάντηση στελεχών της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και του ΣΕΕΠΕΑΑ με τον Διευθυντή της ΠΔΕ και τη Διευθύντρια του ΑΣΕΠ, συναντήσεις για τις οποίες δεν υπήρξε συζήτηση, αλλά ούτε και ενημέρωση σε κανένα από τα δύο ΔΣ! Κανένα ΔΣ δε συνεδρίασε ή έστω δεν είχε επικοινωνία για να οργανωθούν τα επόμενα βήματα αγωνιστικής διεκδίκησης.  
            Το αποτέλεσμα των συναντήσεων ήταν το ΑΣΕΠ να μας συμπονεί και να "καταβάλει κάθε προσπάθεια δικαίωσης των συναδέλφων" ενώ ο Περιφερειακός Δ/ντης να στείλει ένα έγγραφο όπου "θα περιγράφεται η αντίληψη της ΠΔΕ για τα λάθη που παρουσιάστηκαν"!!!??? Καμία δέσμευση δηλαδή, από καμία πλευρά! Τη στιγμή που στην κινητοποίηση της Παρασκευής και κάτω από την πίεση των συναδέλφων, ο Δ/ντης δεσμεύτηκε να αναγνωρίσει τα λάθη του!
Ρωτάμε λοιπόν τα στελέχη της Ομοσπονδίας και του Συλλόγου μας:
·         Για ποιό λόγο προχωρήσατε σε συναντήσεις "εν κρυπτώ" χωρίς ενημέρωση των μελών του ΔΣ;
·         Για ποιό λόγο αποκλείετε από αυτές τις συναντήσεις τους άμεσους ενδιαφερόμενους, τους συναδέλφους του κλάδου, που διεκδικούν απαντήσεις και δικαίωση στα ερωτήματά τους; Γιατί τις κάνετε πίσω από κλειστές πόρτες και όχι μπροστά στα μέλη του Συλλόγου;
·         Για ποιό λόγο παρατείνετε την αγωνία των συναδέλφων και τους αφήνετε για άλλη μια φορά να γίνουν "μπαλάκι" ανάμεσα σε ΠΔΕ Αττικής και ΑΣΕΠ;
·         Γιατί κινείστε μακριά από τους συναδέλφους και βάζετε εμπόδια στις αγωνιστικές τους διαθέσεις; Αλήθεια, γιατί τελικά εχθρεύεστε τις δυναμικές κινητοποιήσεις των μελών μας;

Ας αναρωτηθούν και η συνάδελφοι, τι χαρακτήρα θέλουν να έχουν οι Σύλλογοί μας...

ΑΣΕ ΕΕΠ/ΕΒΠ Ιούνης 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου