Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Ενημέρωση για τη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας της 2ας Νοεμβρίου 2018 και για τις εκλογές Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας και Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.


 Της Χριστίνας Αδαμίδου
Αιρετής Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Συνάδελφοι καλημέρα

Πραγματοποιηθηκε χτες Συμβούλιο του ΠΥΣΕΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας όπου μεταξύ άλλων θεμάτων συζητήθηκε η χορήγηση αδειών άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή.
Στο σημείο αυτό να επαναλάβουμε ότι άδειες χορηγούνται σε συναδέλφους ΕΕΠ κ ΕΒΠ μετά τις 4 για 13 ώρες την εβδομάδα και 15 αν αφορούν και σαββατοκύριακο.Επίσης απαιτούνται τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο σάιτ της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με το θέμα αυτό.
Απαντώντας στα ερωτήματα που δεχόμαστε όλοι σχετικά με τον τόπο και τρόπο διεξαγωγής των εκλογών μας για αιρετούς του ΠΥΣΕΕΠ κ ΚΥΣΕΕΠ αναφέρουμε ότι στην Κεντρική Μακεδονία τα ψηφοδέλτια έχουν ήδη σταλεί στους περιφερειακούς νομούς για όσους συναδέλφους ψηφίζουν επιστολικά και ότι για τους συναδέλφους που ψηφίζουν στη Θεσσαλονίκη οι εκλογές θα γίνουν στο κτίριo Zeda στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Είναι σαφές ότι δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο αυτοί από τους αναπληρωτές που έχουν προσληφθεί κ εργάζονται φέτος.
Καλό σαββατοκύριακο και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους μας στα ΠΥΣΕΕΠ και στο ΚΥΣΕΕΠ


 

Συναδελφικά 

Χριστίνα Αδαμίδου
Αιρετή ΠΥΣΕΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου