Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Κύρωση αποτελεσμάτων εκλογών, 2014, αιρετών εκπροσώπων για το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ(Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)



ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. Τι ωραία που γίνονται όλα όταν τρέχει ο μισθός .....και δεν κινδυνεύει η οργανική μας θέση.....και μπορούμε να κάνουμε και ελεύθερο επάγγελμα....και το ελληνικό κράτος να μας δίνει το δικαίωμα να μπαίνουμε στα ''χωράφια'' άλλων ειδικοτήτων....γιατί εμείς τα ξέρουμε όλα....και κανείς δεν επιτρέπεται να μας αξιολογήσει.....γιατί είναι δεδομένο ότι εμείς είμαστε οι καλύτεροι των καλύτερων....και έτσι έχουμε το χρόνο και τη διάθεση να τραβάμε φωτογραφίες, χαρούμενοι και ανέμελοι με τους άριστους και αξιότιμους συναδέλφους μας...... .....έτσι η ζωή μας γίνεται πιο εύκολη και γι'αυτό το λόγο κατά βάθος δε θέλουμε να αλλάξει τίποτε...και μπαινοβγαίνοντας στα υπουργεία μπορούμε άνετα να παγιώνουμε μόνο τα δικά μας αιτήματα.....Τι ωραία που είναι όλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι αναφορές που ¨κολλάνε" αγαπητή Marian Beata; Και οι προηγούμενες για τα Παιδικά Χωριά SOS;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια πάντα είναι πικρή.
    Ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα γίνεται πάντα για να υποστηρίζουμε τα δικά μας στενά συμφέροντα και των κολλητών μας φυσικά. Αναρωτιέμαι, στην ειδική αγωγή, στα ΚΕΔΔΥ και στις ΕΔΕΑΥ χρειάζονται τόσοι πολλοί Κοινωνικοί Λειτουργοί; Διότι την άνοιξη που βρέθηκα σε πέντε σχολεία εγώ δούλευα ασταμάτητα και πέραν του ωραρίου μου και η/ο Κ.Λ. που ήταν μαζί μου κοίταζε τον τοίχο. Είχε όλη την καλή διάθεση να δουλέψει, αλλά δεν είχε αντικείμενο. Το έθιξαν και οι ίδιοι οι Κ.Λ. στις συναντήσεις που είχαμε ως παράπονο και ανησυχία. Οι Κ.Λ. θα έπρεπε να βρίσκονται σε άλλες δομές και να βρίσκονται σε στενή επαφή με τα σχολεία, τα ΚΕΔΔΥ κ.λ.π.
    Στα ΚΕΔΔΥ γιατί παίρνει το ιστορικό μόνο ο Κ.Λ. Ένας Κ.Λ. είναι πιο κατάλληλος, από έναν ειδικό της ψυχικής υγείας, στη λήψη του αναπτυξιακού ιστορικού ή μπορεί καλύτερα να διερευνήσει κατάλληλα μέσα από την πρώτη λήψη του ιστορικού και να κάνει την πρώτη
    υπόθεση διαφοροδιάγνωσης. Κατηγορηματικά ΟΧΙ. Δεν μπορεί διότι δεν έχει την κατάλληλη εκπαίδευση. Σας διαβεβαιώ ότι αν τα ΚΕΔΔΥ ήταν επανδρωμένα με τους κατάλληλους ειδικούς (Ψυχολόγους,όχι μόνο Σχολικούς όμως και Παιδοψυχίατρους) και κάποιους καταρτισμένους Ειδικούς Παιδαγωγούς τα ΚΕΔΔΥ δε θα είχαν λίστες αναμονής. Δεν είναι πάντα ο αριθμός του προσωπικού. Είναι και θέμα κατάρτισης και ποιότητας του προσωπικού.

    Σε ότι αφορά τα χωριά SOS, εσείς για ποιον ενδιαφέρεστε, για τα παιδιά των χωριών SOS ή για το διοικητικό συμβούλιο των χωριών SOS; Έχετε αναρωτηθεί πώς βγαίνουν οι μισθοί τους; Θα επιμείνω στα "ακριβά αυτοκίνητα"!

    Τέλος, θα ήθελα να σας πω ότι σε τόσο δύσκολους καιρούς δε θα έπρεπε να αναρτήσετε τόσες πολλές φωτογραφίες με τους εξαίρετους, αξιότιμους κ.λ.π. Χάσατε το μέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς έχετε προσωπικές πικρίες, τις οποίες και σέβομαι. Όμως τα επιχειρήματα που παραθέτετε είναι τουλάχιστον έωλα. Όσον αφορά στην ανάρτηση κάποιων φωτογραφιών, την επόμενη φορά που θα το επιχειρήσουμε θα ζητήσουμε την άδειά σας, μιας και αντιμετωπίζετε το εν λόγω συμβάν ως τουλάχιστον εγκληματική ενέργεια.

      Διαγραφή