Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΣΚΗΣΙΜΕΣ ΓΑΙΕΣ!!


 Τελικά κατατέθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα στη Βουλή από το Υπουργείο Παιδείας, στο υπό ψήφιση σχέδιο νόμου "Βοσκήσιμες γαίες Ελλάδας και άλλες διατάξεις" και συγκεκριμένα λίγο πριν την ψήφιση του, τροπολογία για την επιλογή Προϊσταμένων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς άλλη μία με θέματα μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ.λ.π....

Βασίλης Βούγιας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αρ. Τροπολογίας: 84/27 1.12.2015
Αρχείο: .pdf
Περιγραφή: 1. Τροποποιούνται διατάξεις του ν. 3848/2010 και θεσπίζεται νέο πλαίσιο για την επιλογή των στελεχών της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (προυποθέσεις, κριτήρια, όργανα, διαδικασία επιλογής κλπ). 2. α. Θεωρούνται υπό τις οριζόμενες προυποθέσεις νόμιμες και επιλέξιμες δαπάνες του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής στο πλαίσιο των συγχρηματοδοτούμενων έργων του καταργηθέντος με το ν. 3966/2011 Οργανισμό Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών κατά την προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2007-13 έως τη λήξη της. β. Συμβάσεις ή αναθέσεις έργων που έχουν συναφθεί στο πλαίσιο των προαναφερόμενων έργων και δεν έχουν αναρτηθεί στο πρόγραμμα Διαύγεια ή άλλα ηλεκτρονικά μητρώα, αναρτώνται με ευθύνη των αρμοδίων οργάνων. γ. Θεωρείται ότι έχει χορηγηθεί άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου, στα στελέχη της εκπαίδευσης, τους εκπαιδευτικούς και γενικά τους δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι έχουν απασχοληθεί σε συγχρηματοδοτούμενα έργα του ΙΕΠ κατά την προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2007-13 έως τη λήξη τους.

Αρ. Τροπολογίας: 83/26 1.12.2015
Αρχείο: .pdf
Περιγραφή: 1. Θέματα μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 2)Θέματα ομογενών εκπαιδευτικών σχολείων εξωτερικού, 3)Θέματα απόλυσης μαθητών, 4) Απολυτήριοι τίτλοι ιδιωτικών σχολείων ισότιμων προς τα δημόσια, 5)Θέματα του Εθνικού Οργανισμού Εξετάσεων, του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και θέματα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,6) Γνωμοδότηση καλλιτεχνικών Επιτροπών και Εποπτικού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, 7)Οργανισμός ΥΠ.Π.Ε.Θ., και 8)Ρύθμιση θεμάτων εκπαιδευτικού προσωπικού φορέων μη τυπικής εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου