Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ: "Συνάντηση των αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ στα γραφεία του συλλόγου στις 14/9/2016"

     




Αρ. Πρωτ.: 586
                                                                                                11/9/1016
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Θέμα: Συνάντηση των αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ στα γραφεία του συλλόγου στις 14/9/2016
Ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Αττικής σε συνέχεια του γόνιμου διαλόγου με τους αναπληρωτές ΕΕΠ και ΕΒΠ που ξεκίνησε από την προηγούμενη χρονιά από τις 30/11/2015 έως σήμερα, καλεί τα μέλη του συντονιστικού αναπληρωτών του συλλόγου και τους αναπληρωτές σε συνάντηση την Τετάρτη 14/9/2016 και ώρα: 6:00μμ, στα γραφεία του συλλόγου: Πανεπιστημίου 59, 7ος όροφος.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής καθ’όλη τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς εργάστηκε με κύρια αιτήματα την έγκαιρη πρόσληψη αναπληρωτών, τη δημιουργία ενιαίου πίνακα έτσι ώστε να μπορούμε να συμμετέχουμε σε διορισμούς μέσω ΑΣΕΠ, τους μόνιμους διορισμούς ΕΕΠ και ΕΒΠ, την ίδρυση ΣΜΕΑΕ και τη στελέχωση των Ειδικών σχολείων, σε συνεργασία με την ΠΟΣΕEΠΕΑ.
Συγκεκριμένα:
1.   Παραβρέθηκε ενεργά δια αντιπροσώπων σε όλες τις συναντήσεις και δράσεις της ΠΟΣΕEΠΕΑ με υπεύθυνους του υπουργείου. Κατά την τελευταία συνάντηση στο υπουργείο ασκήσαμε πίεση για τις πιστώσεις, τις προσλήψεις ΕΕΠ και ΕΒΠ, για  την ανακατανομή των ήδη υπαρχουσών θέσεων και τη δημιουργία νέων καθώς και για τις διαφορετικές εγκυκλίους από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής ως προς τις συνάφειες των μεταπτυχιακών, που είχε ως συνέπεια τη διαφορετική μοριοδότηση μεταξύ μεταπτυχιακών του κλάδου και αυτών της Ειδικής Εκπαίδευσης.
2.   Συγκρότησε συντονιστικό αναπληρωτών, το οποίο εργάστηκε για τα κριτήρια μοριοδότησης για διορισμούς και τα προώθησε παρουσία αναπληρωτών στην Επιτροπή για την αναμόρφωση του πλαισίου μεταθέσεων και διορισμών του υπουργείου.
3.   Συμμετείχε σε όλες τις συναντήσεις και δράσεις του συντονιστικού Φορέων για την Ειδική Εκπαίδευση (παραστάσεις στο υπουργείο, στη Βουλή, Φεστιβάλ κ.α.).
4.   Συμμετείχε στην ίδρυση του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών για τη Γενική και Ειδική Εκπαίδευση (ΙΜΕΓΕΕ) και στην κατάθεση προγραμμάτων για το ΕΕΠ και ΕΒΠ
5.   Συμμετείχε με συναδέλφους στις υποεπιτροπές που συστήθηκαν από το υπουργείο για την Ε.Ε., ως μέλη της ΠΟΣΕΕΠΕΑ.
6. Ξεκίνησε κύκλο επαφών με κλαδικούς συλλόγους, ΣΚΛΕ, Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών με στόχο την από κοινού προώθηση αιτημάτων των συναδέλφων καθώς και της δυνατότητας μετατάξεων του ΕΕΠ και ΕΒΠ
7.   Εργάστηκε με υπεύθυνους Δήμων και τον ΟΣΚ για την ίδρυση και τη λειτουργία ΣΜΕΑΕ.
8.   Διερεύνησε νομικά ζητήματα συναδέλφων.
9.   Ενημερώνει συνεχώς και αδιάλειπτα όλους τους συναδέλφους μέσω της ιστοσελίδας μας www.sepeea.gr, και της σελίδας μας Σεεπεαα www.seepeaa.gr στο Faceboοκ.
Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ο ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ είναι ένα συλλογικό όργανο και δεν αποτελείται από μεμονωμένα πρόσωπα. Είναι ιδρυτικό μέλος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ο μεγαλύτερος Σύλλογος σε αριθμό μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ πανελλαδικά.
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν και μπορούν να υποστηρίξουν τις δράσεις μας να επικοινωνούν μαζί μας, να συμμετέχουν στις συναντήσεις και να μας προωθούν τα αιτήματά τους.

Με εκτίμηση,
 
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου