Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Υποδοχή νέων στελεχών του Ι.Ε.Π. από τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου και το Δ.Σ.






Ομάδα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                Αθήνα, 1-9-2016

 

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ι.Ε.Π. ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου κ. Γεράσιμος Κουζέλης και τα μέλη του Δ.Σ. υποδέχτηκαν τα νέα στελέχη του Ι.Ε.Π. Στην απεύθυνσή του προς αυτά ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στην λειτουργία του Ι.Ε.Π., την αποστολή του και την εν γένει ταυτότητά του. Παρουσίασε τη δομή του Ινστιτούτου και επισήμανε τις αλλαγές που το Δ.Σ. έχει επιφέρει σε αυτήν. Η δημιουργία Μονάδων Επιστημονικής Εργασίας αποσκοπεί στην καλύτερη επιτέλεση του έργου του φορέα όσο και στην επιστημονική ενδυνάμωση των συνεργατών του. Τόνισε ιδιαίτερα την κρισιμότητα του ρόλου που το Ινστιτούτο έχει για την Εκπαίδευση και υπογράμμισε τις προκλήσεις που το Ι.Ε.Π. και τα στελέχη του θα αντιμετωπίσουν στο άμεσο μέλλον. Έπειτα, παρουσίασε τους Προϊσταμένους των Γραφείων και των Τμημάτων αλλά και τους Συντονιστές/στριες των Μονάδων Επιστημονικής Εργασίας.
                Στη συνέχεια, στα νέα στελέχη του Ι.Ε.Π. το λόγο απήυθηναν τόσο ο Αντιπρόεδρος κ. Παύλος Χαραμής όσο και ο Διευθυντής του Ινστιτούτου κ. Κωνσταντίνος Καλπάκας. Ο Αντιπρόεδρος του Ι.Ε.Π. καλωσόρισε τα νέα μέλη και αναφέρθηκε στην ενίσχυση του Ινστιτούτου με την ένταξη των νέων μελών και στη σημασία αυτού του εμπλουτισμού. Τέλος, ο κ. Καλπάκας ευχήθηκε καλή αρχή στα νέα στελέχη και αναφέρθηκε σε διοικητικά θέματα, διευκρινίζοντας ότι θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση.
                Η ενημέρωση των νέων συναδέλφων διεξήχθη σε θερμό κλίμα και τόσο το Δ.Σ. όσο και η διοικητική ηγεσία κατέστησαν σαφή τη βούλησή τους να υποστηρίξουν με κάθε δυνατό μέσο τα νέα στελέχη στο κρίσιμο έργο τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου