Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

2ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού - Oropos Seaside Race 2017- Ισότιμη συμμετοχή ΑμεΑ στην Κοινωνία και τον Αθλητισμό...Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017


Η Κ.Ε.Δ.Ω. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού) και η Ε.Σ.Α.Δ.Ω. (Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ωρωπού) προσκαλούν τα άτομα με αναπηρία στην αθλητική γιορτή «2ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού - Oropos Seaside Race 2017» με κοινωνικό μήνυμα την «Ισότιμη συμμετοχή ΑμεΑ στην Κοινωνία και τον Αθλητισμό», με την υποστήριξη της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ.
 Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017
Σημείο εκκίνησης - τερματισμού: Λιμάνι Σκάλας Ωρωπού
Ώρα εκκίνησης: 9:00 π.μ.
Απόσταση αγώνα: 1 χλμ.
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι δρομείς όλων των ηλικιακών κατηγοριών, καθώς και των ειδικών κατηγοριών με ή χωρίς αμαξίδιο. Οι δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών ( Έτος Γέννησης 2001 και πιο πριν ) θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Για τα παιδιά θα πρέπει να υπάρχει γραπτή δήλωση του γονέα για τη συμμετοχή στον αγώνα και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλα τα ΑμεΑ που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.
Δωρεάν Μετακίνηση για τους δρομείς που κατοικούν στην Αθήνα. Διαδρομή: Αθήνα (Κεντρικό Σημείο) - Λιμάνι Σκάλας Ωρωπού - Επιστροφή Αθήνα (Κεντρικό Σημείο)
 
Δήλωση συμμετοχής: http://www.oroposseasiderace.gr/index.php/registration-form
Για πληροφορίες http://www.oroposseasiderace.gr/index.php


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου