Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ Δ/ΝΣΕΙΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018-19 ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ, ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ - ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ






Με mail το ΥΠ.Π.Ε.Θ. ζητά από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας να ενημερώσουν άμεσα τους αναπληρωτές πως οι Υπουργικές Αποφάσεις για την πρόσληψη τους σε μονάδες Γενικής και Ειδικής αγωγής για το 2018-19, θα εκδοθούν τέλη Μαρτίου, αρχές Απριλίου , όπως και πέρσι.
  Η ενημέρωση γίνεται  για να μην υπάρξει πρόβλημα στην κατάρτιση των Αξιολογικών Πινάκων, ισχύει δε και για τους αναπληρωτές Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.

Β.Β

Δείτε και το Ενημερωτικό Σημείωμα του Αιρετού Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Βορείου Αιγαίου ΜΙΧΑΛΗ ΒΑΡΚΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΚΑΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΕΕΠ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ (ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ E-MAIL ΑΠΟ ΤΗΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ –ΤΜΗΜΑ Α΄ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ Υ.Α. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ (ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ,ΗΤΟΙ ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018-2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου