Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Συνεδριάζει αύριο Πέμπτη 22/2/2018 το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. και την Παρασκευή το Συμβούλιο Σχολικών Συμβούλων





Παληγιάννης Βασίλειος
Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε.
 Τηλ. 6974750409
 Fax: 2103442287
e-mail: paligiannis@hotmail.gr
Αθήνα, 21/02/2018

Συνεδριάζει αύριο Πέμπτη 22/2/2018 το ΚΥΣΠΕ και την Παρασκευή το Συμβούλιο Σχολικών Συμβούλων

 Σας ενημερώνω ότι την Πέμπτη 22/2/2018 συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ με τα παρακάτω θέματα:

1.Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού, Διευθυντή Π.Ε., για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης (από αναβολή).
2..Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού Π.Ε., αιρετού μέλους Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε., για αναγνώριση συνάφειας του μεταπτυχιακού του τίτλου σπουδών και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης (από αναβολή).
3.Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών, Διευθυντών Π.Ε., για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης. 4.Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
5.Εξέταση αιτήσεων μετάταξης εκπαιδευτικών Π.Ε. σε διοικητικές θέσεις (με το Ν. 1824/1988) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
 6.Εξέταση αίτησης ανάκλησης μετάταξης διοικητικού υπαλλήλου σε προσωρινή θέση για σοβαρούς λόγους υγείας – επαναφορά του σε θέση εκπαιδευτικού Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
7.Εξέταση αίτησης ανάκλησης μετάταξης διοικητικού υπαλλήλου – επαναφορά του σε θέση εκπαιδευτικού Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
8.Εξέταση ανάκλησης μετάθεσης εκπαιδευτικού Π.Ε. από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
9.Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. (κατά προτεραιότητα κλπ.) για το σχολικό έτος 2017-2018 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
10.Συζήτηση για τη μοριοδότηση των σχολικών μονάδων Π.Ε., για ένταξη σχολικών μονάδων Π.Ε. στην κατηγορία των δυσπρόσιτων και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Συμβούλιο Σχολικών Συμβούλων με τα παρακάτω θέματα:

1.Εξέταση αιτήσεων σχολικών συμβούλων για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή.
 2.Εξέταση αιτήσεων σχολικών συμβούλων για αναγνώριση συνάφειας τίτλων μεταπτυχιακών σπουδών με το αντικείμενο απασχόλησής τους.
3.Υποβολή προτάσεων προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων για την ανάθεση των σχολικών μονάδων των κενών και κενούμενων περιφερειών σχολικών συμβούλων σε υπηρετούντες σχολικούς συμβούλους όμορων περιφερειών. 4.Διόρθωση παροραμάτων στο πρακτικό της αριθμ. 6/7-12-2017 πράξης του Συμβουλίου.

Πάντα στη διάθεσή σας

Παληγιάννης Βασίλειος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου