Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ Ι.Ε.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ Ε.Ε.Π. - ΔΕΙΤΕ ΤΟ Φ.Ε.Κ.


Δημοσιεύθηκε σε Φ.Ε.Κ., σήμερα Τετάρτη 02/05/2018, η ανασυγκρότηση της Επιτροπής του Ι.Ε.Π. για την εξέταση συνάφειας των μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων των εκπαιδευτικών  και Ε.Ε.Π.
Η Επιτροπή αποτελείται από 9 μέλη με τους αντικαταστάτες τους.
Πρόεδρος είναι ο κος Βασίλειος Κουρμπέτης, Σύμβουλος Α του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και Αντιπρόεδρος ο κος Στέφανος Κούτρας, Σύμβουλος Β του Ι.Ε.Π.
Μέλη είναι:
 Η Βασιλική Νικολοπούλου, Σχολική Ψυχολόγος, ΕΔΙΠ, Τμήματος Ψυχολογίας Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρώτρια τη Μάνου Ιωάννα, Σύμβουλο Α' του ΥΠ.Π.Ε.Θ..
Ο Μπαλαμώτης Γεώργιος, Σχολικός Σύμβουλος 9ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής, με αναπληρώτρια τη Γελαστοπούλου Μαρία, Εισηγήτρια Ειδικής Αγωγής στο Ι.Ε.Π..
Η Αικατερίνη Κομπότη, Λέκτορας Εφαρμογών, Τμήματος Φυσικοθεραπείας Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με αναπληρωτή τον Παπαδόπουλο Νικόλαο, Δ/ντή στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αυτιστικών Πειραιά. 
Η Ιωάννα Τζονιχάκη, Καθηγήτρια, Πρόεδρος Τμήματος Εργοθεραπείας, Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με αναπληρωτή τον Φίλλιπο Κατσούλη, Δ/ντή στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας.
Ο Ασημόπουλος Χαρίσιος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με αναπληρώτρια την Μπόντσιου Θεοδώρα, Λογοθεραπεύτρια στο 10ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.
 Η Μάρθα Κελέση, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήματος Νοσηλευτικής, Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με αναπληρώτρια την Μπομπαρίδου Χρυσή, ΠΕ Εκπαιδευτικής Υποστήριξης του ΙΕΠ.
και
 ο Δημήτρης Λογαράς, Επιστημονικό στέλεχος ΕΣΑμεΑ, με αναπληρώτρια την Νεκταρία Αποστολάκη, Επιστημονικό στέλεχος ΕΣΑμεΑ. Επιστημονικό στέλεχος ΕΣΑμεΑ.
 Έργο της Επιτροπής είναι να ορίζει τα κριτήρια και να εξετάζει τις συνάφειες των μεταπτυχιακών-διδακτορικών τίτλων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) και στη Σχολική Ψυχολογία των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) καθώς και να εξετάζει τη συνάφεια των μεταπτυχιακών-διδακτορικών τίτλων του Ε.Ε.Π. με το αντικείμενο απασχόλησης της ειδικότητας του κλάδου.

Βασίλης Βούγιας  
ΔΕΙΤΕ ΤΟ Φ.Ε.Κ.
ΦΕΚ B 1503 - 02.05.2018
Ημερομηνία κυκλοφορίας 02.05.2018 Σελίδες 8 (16309 - 16316)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου