Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.: "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ"

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, 
τηλ.: 6972056448
ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr
ΑΘΗΝΑ, 07/06/2018
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
Το Δ.Σ.  της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. κατά τη σημερινή του συνάντηση αποφάσισε ομόφωνα ότι η επικοινωνία των Περιφερειακών Συλλόγων και των μελών τους καθώς και των Αιρετών Εκπροσώπων των 13 Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. με την Ομοσπονδία θα γίνεται είτε με τη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του e-mail της Ομοσπονδίας (poseepea@yahoo.gr) είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα που δίδονται στο ιστολόγιο της Ομοσπονδίας στο «κουτάκι» Επικοινωνία.
Ο κάθε συνάδερφος θα μπορεί να καταθέτει επωνύμως τις απόψεις του, το αίτημά του,  τις προτάσεις του και τις όποιες  διαφωνίες του με υπεύθυνο και δημιουργικό  τρόπο και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας θα αναπτύσσει μαζί του γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο προς όφελος του συνόλου.
Τέλος, το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών του κατά τη σημερινή συνεδρίασή του αποφάσισε ότι δε θα απαντά ούτε θα σχολιάζει αναρτήσεις συναδέρφων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου