Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Να συμπεριλαμβάνεται το Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. σε κάθε Επιμορφωτική δράση του ΥΠ.Π.Ε.Θ. - Έως εδώ τα πάσης φύσεως προσκόμματα και οι αποκλεισμοί




Πληροφορήθηκα πως υπάρχει πρόβλημα μη ένταξης στο πληροφοριακό σύστημα  my school συναδέλφων αναπληρωτών και Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. και εξ αυτού του λόγου δεν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για την Επιμόρφωση Β1 Τ.Π.Ε..

Μάλιστα σε συναδέλφους της Π.Δ.Ε. Ιονίων Νήσων οι τεχνικοί της Επιμόρφωσης είπαν να στείλουν  τα στοιχεία τους με mail στο help desk μαζί με ΑΔΑ πρόσληψης, μήπως και μπορέσουν να κάνουν κάτι.

Ο Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Αττικής με έγγραφό του ζητά παράταση της ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων, μήπως και το Υπουργείο που έχει ενημερωθεί δώσει μια λύση με την καταχώριση στοιχείων των συναδέλφων.

Αφού διευκρινήσω πως η εν λόγω Επιμόρφωση στους Υπολογιστές αναφέρεται σε διδακτικά σενάρια ύλης μαθημάτων και πως αυτά παρουσιάζονται με τη χρήση Η.Υ., δηλαδή χωρίς καμία πρόβλεψη για τις ιδιαίτερες ανάγκες του αντικειμένου απασχόλησης του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., θέλω να επισημάνω για μια ακόμη φορά την ανάγκη συμπερίληψης του προσωπικού αυτού σε όποια επιμορφωτική δράση του ΥΠ.Π.Ε.Θ., χωρίς να χρειάζεται πάντα να αποδεικνύουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες αλλά προσωπικό που δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στην Ειδική Εκπαίδευση και όχι μόνον , προσωπικό απαραίτητο για την αντιμετώπιση αναγκών του μαθητή, που για αυτόν φαντάζομαι προσλαμβάνονται και αμείβονται όλοι στο ΥΠ.Π.Ε.Θ..

Βασίλης Βούγιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου