Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου




Ανακοίνωση ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου

Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου παρέστη ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα.
Μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης, ο Κ. Γαβρόγλου δήλωσε:
«Σήμερα είναι η επέτειος μιας λαμπρής σελίδας στην ιστορία του λαού και της πατρίδας μας. Είναι όταν αυτή η χώρα σύσσωμη με το λαό της αψήφησε τη λογική των αριθμών και υπερασπίστηκε αξίες του ανθρωπισμού, της Ευρώπης, της Ιστορίας μας. Η συνέχεια ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους και τραγικές της χώρας μας, αλλά ξαναστάθηκε όρθιος αυτός ο λαός, έδωσε θύματα για τα οποία πρέπει αιωνίως να είμαστε ευγνώμονες γιατί πολλά από τα στοιχεία της δημοκρατίας μας σήμερα δεν θα ήταν ικανά να υπάρχουν αν δεν υπήρχε η θυσία αυτών των ανθρώπων. Και του χρόνου καλά να είμαστε».
Νωρίτερα, ο Υπουργός παρέστη στη δοξολογία που τελέσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου