Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για το Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. του Δημήτρη Παπαευθυμίου.



Αγαπητές Συναδέλφισσες, Αγαπητοί Συνάδελφοι

Ακόμη μία θητεία των αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά μας συμβούλια φτάνει στο τέλος και σε λίγες μέρες καλούμαστε να εκλέξουμε τα πρόσωπα που από τη θέση του αιρετού εκπροσώπου θα εκπροσωπήσουν το Ε.Ε.Π. και το Ε.Β.Π. στα Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. και στο Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. για την διετία 2019-2020.
Δεν αισθάνομαι την ανάγκη της προτροπής όλων των συναδέλφων να προσέλθουν στις κάλπες ή δια αλληλογραφίας όπου αυτό επιβάλλεται να ψηφίσουν, γιατί είμαι βέβαιος ότι αυτό είναι καταγεγραμμένο στη συνείδηση όλων  και ως υποχρέωση και ως ανάγκη.
Είναι ανάγκη πράγματι συνάδελφοι να επιλέξετε τους ανθρώπους εκείνους που θεωρείτε ότι σας εκπροσωπούν, εκείνους που διαθέτουν τη γνώση και την εμπειρία, εκείνους που σας σεβάστηκαν, που ένοιωσαν την αγωνία της υποστήριξής σας, που δεν αντάλλαξαν την εμπιστοσύνη σας με προσωπικά οφέλη, που μέσα από την τίμια και ισότιμη στάση τους απέναντι στο Ε.Ε.Π. και το Ε.Β.Π. ανέδειξαν την αναγκαιότητα της ενωτικής πορείας.
Είναι ανάγκη συνάδελφοι επιτέλους να γίνει κατανοητό ότι κανένας αιρετός δεν απολαμβάνει προνόμια, δε χτίζει το προσωπικό του μέλλον, δεν προσβλέπει σε ιδιαίτερα οφέλη, αντιθέτως ξοδεύει πολύ από τον προσωπικό του χρόνο αφού δεν απαλλάσσεται των καθηκόντων του αλλά έχει απλώς μείωση του ωραρίου του (κατά  1/3 για τους αιρετούς των Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. και κατά ½  για τους αιρετούς του Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.).
Η μη απαλλαγή από τα καθήκοντα και ο καθημερινός αγώνας για προσφορά, δεν μπορεί να στερεί στους αιρετούς το δικαίωμα για την εξέλιξή τους, δικαίωμα που βάλλεται εδώ και καιρό από μια συγκεκριμένη ομάδα εμπαθών συναδέλφων, τη στιγμή που γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει το ασυμβίβαστο.
Ο καθένας μας κρίνεται από τη στάση και τη συμπεριφορά του είτε ως αιρετός, είτε ως μέλος των συνδικαλιστικών μας οργάνων, είτε ως στέλεχος της εκπαίδευσης, μία κατάκτηση που την πετύχαμε με πολλούς και μακροχρόνιους αγώνες.
Συνάδελφοι η ιστορία του καθενός είναι πλέον καταγεγραμμένη  και χαρακτηρίζεται από αγώνες συλλογικούς, από δυναμική παρουσία, από ανιδιοτελή υποστήριξη των συναδέλφων αλλά και αξιοπρέπεια,  στο πρόσωπο της οποίας καθρεφτίζεται ο κάθε συνάδελφος χωριστά.
Συνάδελφοι σε λίγες μέρες θα προσέλθετε να επιλέξετε τους εκπροσώπους σας και προσωπικά θα ήθελα να το κάνετε με πλήρες αίσθημα ευθύνης, αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά καθενός από μας τους υποψήφιους, τις ικανότητες και την προσωπικότητά μας.
Εγώ ως υποψήφιος δεν έχω να υποσχεθώ σε σας τίποτε περισσότερο από αυτό που τόσα χρόνια γνωρίζετε. Ότι δηλαδή θα σας εκπροσωπήσω  επάξια με όλες μου τις δυνάμεις, με γνώση και απόλυτο αίσθημα δικαιοσύνης.
Ευχαριστώ όλους και όλες για την μεγάλη εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου