Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

«Σαν αστέρια στη γη»...Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 8:00μμ στο Δημοτικό Θέατρο Κέφαλος....ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες, το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Κεφαλληνίας, η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Κεφαλληνίας και η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Κεφαλληνίας συνδιοργανώνουν την προβολή της ταινίας:
«Σαν αστέρια στη γη»

την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 8:00μμ στο Δημοτικό Θέατρο Κέφαλος

Η ταινία πραγματεύεται την εκπαιδευτική περιπέτεια ενός οχτάχρονου μαθητή με μη διαγνωσμένη δυσλεξία, που τον οδηγεί σε θυμό, απογοήτευση και αφόρητη μοναξιά, ώσπου κάποιος να κατανοήσει την πραγματική φύση του προβλήματός του και να τον οδηγήσει με μεγάλη ευαισθησία στην ανακάλυψη και την αξιοποίηση του δυναμικού αλλά και του ταλέντου του.

 


Πρόκειται για μια ταινία μυθοπλασίας που παρουσιάζει σκληρές πραγματικότητες τις οποίες δυστυχώς συναντάμε ακόμα σε εκτεταμένο βαθμό και στην ελληνική κοινωνία, μεταφέροντας ωστόσο αισιόδοξα μηνύματα. Προσκαλούμε όλους τους γονείς, ανεξάρτητα από τις τυχόν δυσκολίες των παιδιών τους, όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, καθώς και όποιον άλλον το επιθυμεί, να την παρακολουθήσουν, καθώς αποτελεί τροφή για σκέψη, προβληματισμό αλλά και ελπίδα.

Η ταινία προβάλλεται δωρεάν και είναι κατάλληλη για όλους, ωστόσο συνίσταται για παιδιά που φοιτούν από την Ε’ Δημοτικού και άνω, καθώς έχει έντονο συγκινησιακό περιεχόμενο.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας έχουμε κοντά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου