Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Πρόγραμμα Ετήσιας Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή 2013–14...Κέντρο Μελέτης Ψυχοφυσιολογίας και Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Κέντρο Μελέτης Ψυχοφυσιολογίας και Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει για δέκατο κατά σειρά έτος, πρόγραμμα ετήσιας εξειδίκευσης στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, διάρκειας 500 ωρών, με αντικείμενο:

«ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΉ: Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία, Δυσαριθμησία, Δυσγραφία), Διαταραχές Συμπεριφοράς, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητα,  Αισθητηριακές – Κινητικές Αναπηρίες, Νοητική  Υστέρηση, Αυτισμός, Ψυχικές Διαταραχές  παιδιών και εφήβων, Ψυχοπαιδαγωγική αντιμετώπιση, Συμβουλευτική Γονέων»
Το πρόγραμμα στοχεύει στην:
α. κατάρτιση, εκπαίδευση και απόκτηση εξειδικευμένων τεχνικών ψυχοπαιδαγωγικής υποστήριξης των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
β. παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων στους καταρτιζόμενους, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο,  προκειμένου αυτοί να ασχοληθούν με την εκπαίδευση και την ψυχοπαιδαγωγική  ενίσχυση των μαθητών τους, στο πλαίσιο του σχολείου και  της οικογένειας.
γ. συμμετοχή στο «4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιστημών Εκπαίδευσης».
Η  παρακολούθηση  του Προγράμματος οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, το οποίο θα  αποτελέσει ένα ουσιαστικό προσόν  του επιμορφούμενου για την ενασχόληση του  στην Ειδική Αγωγή  και Εκπαίδευση,   με ξεχωριστή θέση στον ατομικό του φάκελο.
 .....Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου