Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΥΣΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΣΔΕ ? ?



 
Στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής "Ρυθμίσεις θεμάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και άλλες διατάξεις" το Υπουργείο Παιδείας κατέθεσε Τροπολογία με τίτλο "Θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης"(Δέστε ΕΔΩ ).

Στην παράγραφο 1,6 αναφέρονται οι ακροστιχίδες ΑΚΥΣΠΕ και ΑΚΥΣΔΕ. Τι να σημαίνουν άραγε; Γνωρίζει κανείς άλλος πλην του συντάξαντος την Τροπολογία;

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ

6. Οι εκπαιδευτικοί που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους διδακτικό ωράριο μπορούν να απασχολούνται μέχρι και της συμπληρώσεως του υποχρεωτικού τους διδακτικού ωραρίου: α) σε ενδοσχολικές δραστηριότητες, όπως η ενισχυτική διδασκαλία, η πρόσθετη διδακτική στήριξη, η ενίσχυση της γλωσσομάθειας, οι αθλητικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, και, β) σε υπηρεσίες διοίκησης της εκπαίδευσης, στο σχολείο που υπηρετούν ή σε άλλο σχολείο όμορο αυτού. Η ανωτέρω απασχόληση καθορίζεται με απόφαση του οικείου Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, η οποία εκδίδεται μετά από γνώμη του οικείου ΑΚΥΣΠΕ, ΑΚΥΣΔΕ. Η απασχόληση αυτή θεωρείται ως χρόνος άσκησης διδακτικού έργου, με όλες τις απορρέουσες από αυτό συνέπειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου