Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ Ε.Α.Ε ΣΤΙΣ Π.Δ.Ε ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π.... ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ Ε.Β.Π....ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΤΑ ΚΕ.Δ.Δ.Υ....ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ Ε.Δ.Ε.Α.Υ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ


  • Η εντολή από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής για πρόσληψη αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π) που  θα φτάσει  στο αμέσως προσεχές διάστημα στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας, θα αναφέρεται σε προσλήψεις Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π (επιτεύχθηκε τελικώς η συμπερίληψή του στο εν λόγω πρόγραμμα ΕΣΠΑ) ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ Σ.Μ.Ε.Α.Ε και ΟΧΙ για ΚΕ.Δ.Δ.Υ, καθόσον δεν κατέστη εφικτό τελικά να συμπεριληφθούν τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ στο τροποποιημένο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ που αφορά στις προσλήψεις αυτές.

  • Τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής , θα συμπεριληφθούν στην τροποποίηση του προγράμματος ΕΣΠΑ που αφορά στις Ε.Δ.Ε.Α.Υ. Όμως  για να δοθεί εντολή  πρόσληψης για τις Ε.Δ.Ε.Α.Υ, θα πρέπει να υπάρξει προηγουμένως η σύστασή τους δημοσιευμένη σε Φ.Ε.Κ, καθώς και η έκδοση του κανονισμού λειτουργίας τους.

  • Σήμερα Παρασκευή 4/10/2013 θα σταλεί έγγραφο από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής,  το οποίο θα αναφέρεται στην κατανομή των πιστώσεων Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π, καθώς και στην αναγκαιότητα οι πενιχρότατες πιστώσεις(250-300 τον αριθμό) να διατεθούν σε πραγματικά «απόλυτες» ανάγκες των Περιφερειών, όπως επί παραδείγματι(λέω τώρα εγώ) είναι η ανάγκη στελέχωσης των Σ.Μ.Ε.Α.Ε με Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό(Ε.Β.Π).

  • Θα επανέλθουμε με σχολιασμό των ανωτέρω, καθώς και με ότι νεώτερο προκύψει στο σήριαλ «ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π ΓΙΑ ΤΟ 2013-14»
Βασίλης Βούγιας 
4/10/2013

4 σχόλια:

  1. Απίστευτη κοροϊδία προς το ΕΕΠ και ΕΒΠ και προφανής η υποβάθμισή του από πλευράς Υ.ΠΑΙ.Θ
    Μήπως έχετε κάποια ενημέρωση για τον αριθμό πιστώσεων ανα περιφέρεια;
    Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπήκα σ αυτές τις λεπτομέρειες. Τι σημασία έχει αν θα είναι 15 ή 20. Σημασία έχει πως τα ΚΕΔΔΥ δεν θα στελεχωθούν, πως οι ΣΜΕΑΕ δεν θα έχουν ΕΕΠ κ.λ.π, κ.λ.π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζουμε τελικά των αριθμό των πιστώσεων σε ΕΕΠ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ ότι μου είπαν για ΕΕΠ και ΕΒΠ 250 με 300. Είδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή