Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 θα συζητηθεί στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του Κ.Κ.Ε Γιάννη Γκιόκα με θέμα: "Σχετικά με τη διασφάλιση της πλήρους λειτουργίας των Ειδικών Σχολείων"

Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18.00΄, θα συζητηθεί στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του Κ.Κ.Ε Γιάννη Γκιόκα με θέμα: "Σχετικά με τη διασφάλιση της πλήρους λειτουργίας των Ειδικών Σχολείων". Στη Βουλή για τη συζήτηση θα μεταβεί εκτός απροόπτου ο Υφυπουργός Παιδείας, αρμόδιος για θέματα Ειδικής Αγωγής, κος Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος.
Ακολούθως μπορείτε να δείτε το Δελτίο Επίκαιρων Ερωτήσεων της Δευτέρας 13 Οκτωβρίου 2014, στο οποίο αναφέρεται η Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του Κ.Κ.Ε, καθώς και την ίδια την Επίκαιρη Ερώτηση.

Β.Β
 
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                     
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ                             
ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
 
Της Δευτέρας 13 Οκτωβρίου 2014 ώρα 18.00΄
 Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)
...................................................................................................................................................................
5.- Η με αριθμό 119/6-10-2014 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αττικής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κ. Ιωάννη Γκιόκα προς τους Υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων και Εσωτερικών, σχετικά με τη διασφάλιση της πλήρους λειτουργίας των Ειδικών Σχολείων της Χώρας.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου