Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

"Τόσο καιρό μιλούσα εγώ, όμως σήμερα μιλήσατε εσείς...". Ευχαριστήριος Επιστολή του Βασίλη Βούγια

Θάθελα να σας ευχαριστήσω,  φίλες και φίλοι από όλη την Ελλάδα, που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες.

Τόσο καιρό μιλούσα εγώ για σας, σήμερα μιλήσατε όμως εσείς για μένα και το ηχηρό σας μήνυμα να είστε σίγουροι πως έφτασε στους αποδέκτες που έπρεπε να φτάσει.

Όμως το ανάδελφον στο χώρο της εκπαίδευσης Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., ιδιαίτερα κάτω από αυτή την τραγική κοινωνικοοικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα, έχει ανάγκη συλλογικών δράσεων κι αυτό επιτυγχάνεται δια της στηρίξεως των Συλλόγων μας, της Ομοσπονδίας και του θεσμού των Αιρετών εκπροσώπων μας και υπό αυτή την έννοια σημασία δεν έχουν τα πρόσωπα, εμού του ιδίου συμπεριλαμβανομένου, αλλά η στήριξη των θεσμών, οι οποίοι, ομού μετά του επιστημονικού μας έργου,  μπορούν να διασφαλίσουν την εργασιακή μας οντότητα και αξιοπρέπεια στον χώρο της εκπαίδευσης.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω  τους συνυποψηφίους μου, οι οποίοι για μια ακόμη φορά στήριξαν το θεσμό των Αιρετών Εκπροσώπων, αλλά και τις πολλές φίλες και τους πολλούς φίλους και συναδέλφους που δεν μπόρεσαν να εκφράσουν δια της ψήφου τους τη στήριξή τους, λόγω των απίστευτων φετινών προβλημάτων στη διαδικασία πρόσληψής τους. Για μένα όμως σήμερα "ψήφισαν"κι αυτοί.

Ότι και να συμβεί από δω και πέρα, καθότι το μέλλον άδηλον, είμαι ευτυχής για τον αγώνα, παρακαταθήκη για το μέλλον, που δώσαμε μαζί.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Βασίλης Βούγιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου