Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Π.Δ.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ/ΘΡΑΚΗΣ: ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΓΙΑ ΤΟ 2017-18

 
 1Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- Οι θέσεις τοποθέτησης των αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ

Ανακοινώνεται ότι μετά τις δηλώσεις προτιμήσεων οι θέσεις τοποθέτησης των αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ στη Περιφερειακή Διεύθυνση Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ διαμορφώνονται όπως το συνημμένο αρχείο: βλέπε εδώ

 2Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Οι θέσεις τοποθέτησης των αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ

2Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  08-09-2017

Ανακοινώνεται ότι για τους αναπληρωτές που εμπεριέχονται στους πίνακες της 1ης ανακοίνωσης ισχύουν τα εξής:
ü  Μόνο οι αναπληρωτές των κλάδων ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών, ΠΕ23 Ψυχολόγων και ΠΕ21-26 Λογοθεραπευτών που θα εργασθούν σε ΚΕΔΔΥ της ΑΜΘ: Την Δευτέρα 11/09/2017 και ώρα 8:30 να προσέλθουν στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ. (Κομοτηνή, Τέρμα Σισμανόγλου), προκειμένου να υπογράψουν την σύμβαση και το πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας.
ü  Οι υπόλοιποι αναπληρωτές των κλάδων ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών, ΠΕ23 Ψυχολόγων και ΠΕ21-26 Λογοθεραπευτών που θα εργασθούν σε ΣΜΕΑΕ και ΣΔΕΥ :
Την Τρίτη 12/09/2017 αφού έχουν επικοινωνήσει πρώτα με τις αντίστοιχες διευθύνσεις Αθμιας και Βθμιας εκπαίδευσης (σχετικά με την αναγγελία πρόσληψης στο σύστημα Εργάνη)να προσέλθουν στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ. (Κομοτηνή, Τέρμα Σισμανόγλου), προκειμένου να υπογράψουν την σύμβαση και το πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας.
ü  Οι αναπληρωτές των κλάδων ΠΕ25 Σχ. Νοσηλευτών, ΠΕ28 Φυσικοθεραπευτών, ΠΕ29 Εργασιοθεραπευτών: Την Τετάρτη 13/09/2017 αφού έχουν επικοινωνήσει πρώτα με τις αντίστοιχες διευθύνσεις Αθμιας και Βθμιας εκπαίδευσης (σχετικά με την αναγγελία πρόσληψης στο σύστημα Εργάνη)να προσέλθουν στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ. (Κομοτηνή, Τέρμα Σισμανόγλου), προκειμένου να υπογράψουν την σύμβαση και το πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας.
ü  Οι αναπληρωτές Ε.Β.Π.: Την Πέμπτη 14/09/2017 αφού έχουν επικοινωνήσει πρώτα με τις αντίστοιχες διευθύνσεις Αθμιας και Βθμιας εκπαίδευσης (σχετικά με την αναγγελία πρόσληψης στο σύστημα Εργάνη)να προσέλθουν στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ. (Κομοτηνή, Τέρμα Σισμανόγλου), προκειμένου να υπογράψουν την σύμβαση και το πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου