Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ στην Ειδική Αγωγή, ετήσιας διάρκειας με αντικείμενο: «Ειδική Αγωγή: Μαθησιακές Δυσκολίες – Δυσλεξία, Δυσαριθμησία, Διαταραχές Συμπεριφοράς-Υπερκινητικότητα, Ψυχικές Διαταραχές, Αυτισμός, Συμβουλευτική Γονέων» από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών


Το Κέντρο Μελέτης Ψυχοφυσιολογίας και Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει για όγδοο κατά σειρά έτος, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ στην Ειδική Αγωγή, ετήσιας διάρκειας με αντικείμενο: «Ειδική Αγωγή: Μαθησιακές Δυσκολίες – Δυσλεξία, Δυσαριθμησία, Διαταραχές Συμπεριφοράς-Υπερκινητικότητα, Ψυχικές Διαταραχές, Αυτισμός, Συμβουλευτική Γονέων».
Το πρόγραμμα στοχεύει στην κατάρτιση, εκπαίδευση και απόκτηση εξειδικευμένων τεχνικών παιδαγωγικής προσέγγισης των μαθητών με αναπηρία καθώς και η παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, ώστε να είναι ικανοί οι καταρτιζόμενοι να ασχοληθούν με την εκπαίδευση και την ψυχοπαιδαγωγική υποστήριξη τους στα πλαίσια του σχολείο και της οικογένειας.
Το Πρόγραμμα μπορούν να το παρακολουθήσουν:
Α. Πτυχιούχοι - Εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. - καθηγητικών σχολών (Φιλοσοφικής, Φυσικομαθηματικής), ΤΕΦΑΑ, Ψυχολογίας Κοινωνιολογίας κλπ - Τμημάτων Ψυχολογίας, ΜΜΕ και Κοινωνιολογίας. Λογοθεραπείας Κοινωνικής Εργασίας των ΤΕΙ,
Β. Φοιτητές - ΑΕΙ (παιδαγωγικών τμημάτων, καθηγητικών σχολών, τμημάτων ψυχολογίας, κοινωνιολογίας, κ.α.) - ΤΕΙ (κοινωνικής εργασίας, λογοθεραπείας, κ. α.)
Μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν συγκεκριμένες ενότητες του Προγράμματος διάρκειας διακοσίων πενήντα (250) ωρών και να λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης:
  • Απόφοιτοι ΙΕΚ συναφών κλάδων.
  • Γονείς και συγγενείς μαθητών
  • και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να προσεγγίσει, να ενημερωθεί και να αποκτήσεις εξειδικευμένες γνώσεις για τα ανωτέρω επιστημονικά αντικείμενα.

    Πηγή: www.oefe.gr
    Ενημέρωση: www.filologikos-istotopos.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου