Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ Π.Δ.Ε, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ, 300 Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ Σ.Μ.Ε.Α.Ε ΚΑΙ 350 Ε.Β.Π ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ





Η Διεύθυνση Ε.Α.Ε έστειλε στις Π.Δ.Ε της χώρας εντολή για 300 προσλήψεις Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π από Πρόγραμμα ΕΣΠΑ αποκλειστικά σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε, με την επισήμανση να διατεθούν στα απολύτως αναγκαία προς κάλυψη κενά.


Επίσης η Διεύθυνση Ε.Α.Ε  έστειλε στις Π.Δ.Ε  και εντολή για πρόσληψη 350 συνοδών Ε.Β.Π για τα γενικά σχολεία.


Οι προσλήψεις του Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π μπορούν από αύριο, Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013, να προχωρήσουν, σε όσες Π.Δ.Ε έχουν επικυρωθεί οι οριστικοί πίνακες υποψηφίων Αναπληρωτών Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π.


Σε δεύτερη φάση προγραμματίζονται άλλες 400 με 450 προσλήψεις Ε.Ε.Π, από Πρόγραμμα ΕΣΠΑ, για στελέχωση των Ε.Δ.Ε.Α.Υ, στο οποίο πρόγραμμα κατά πάσα πιθανότητα θα συμπεριληφθεί και η πρόσληψη Ε.Ε.Π για στελέχωση των ΚΕ.Δ.Δ.Υ.


Σήμερα δε, θα σταλεί από τη Διεύθυνση Ε.Α.Ε έγγραφο στο οποίο θα ζητείται από τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, η σύσταση των Σ.Δ.Ε.Υ με σκοπό αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Με ότι νεώτερο θα επανέλθουμε

Βασίλης Βούγιας
7/10/2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου