Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΗΡΓΗΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ: ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ...




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΗΡΓΗΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ


ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ....(ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΕΙΔIΚΟΤΗΤΩΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ!!!) ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΜΕΧΡΙ 8 ΩΡΕΣ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΟΧΙ!!!

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ... 1. Στις διατάξεις του άρθρου 28 «Θέματα Ειδικής Αγωγής», παρ. 2.α. του ν.4186/2013 (ΦΕΚ 193/17.09.2013 τ.Α΄) «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις», όπως τροποποιήθηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 11, παρ. 2, περ. 5 του ν.4229/2014 (ΦΕΚ 8/10.01.2014τ.Α΄) 2. ορίζεται ότι: «2.α. Τα ισχύοντα στη Γενική Εκπαίδευση για τις προσλήψεις, τους διορισμούς, τις μεταθέσεις, τις αποσπάσεις και τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και για τους τομείς, τις ειδικότητες, τους κλάδους τις αναθέσεις μαθημάτων, τους υπεύθυνους εργαστηρίων, την πρακτική άσκηση, τους σχολικούς συνεταιρισμούς, τα προγράμματα σπουδών και τα ωρολόγια προγράμματα στην Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση, ισχύουν και για την Ειδική Αγωγή. Η εφαρμογή των όσων ανωτέρω άρχεται από το σχολικό έτος 2014/2015.

 ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

 Επιμέρους διαφοροποιήσεις όλων των παραπάνω, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών στην Ειδική Αγωγή, θα καθορίζονται με υπουργικές αποφάσεις που θα εκδίδονται κατόπιν εισήγησης της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».?????????

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου