Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΓΙΑ ΤΟ 2016-17


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Καθορίστηκαν οι προϋποθέσεις, τα κριτήρια και η διαδικασία πρόσληψης αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού

Δημοσιεύτηκε η Υπουργική Απόφαση καθορισμού προϋποθέσεων, κριτηρίων και διαδικασίας πρόσληψης αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού για τις δομές Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της χώρας.
Εντός της εβδομάδος θα δημοσιευτεί η Πρόσκληση υποψηφίων αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ που θα στελεχώσουν τις ΣΜΕΑΕ Α/θμνιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τα ΚΕΔΔΥ και τις ΕΔΕΑΥ της χώρας καθώς και τα προγράμματα Παράλληλης Στήριξης.

Το Υπουργείο Παιδείας προβαίνει έγκαιρα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε τα σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης να λειτουργήσουν απρόσκοπτα από την πρώτη ημέρα έναρξης του σχολικού έτους όπως και τα σχολεία γενικής εκπαίδευσης.

 To ΦΕΚ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ 6 ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΓΙΑ ΤΟ 2016-17 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΠΟ ΕΔΩ http://seepea-stella.blogspot.gr/2016/07/6-2016-17.html

2 σχόλια:

  1. Τελικά δεν έχω καταλάβει με ποια κριτήρια θα αξιολογηθούν οι μεταπτυχιακοί τίτλοι στη σχολική ψυχολογία που έχουν ήδη περάσει από τα ΠΥΣΕΕΠ. Θα εξεταστούν σύμφωνα με τα ίδια κριτήρια των νέων τίτλων. Το ρωτώ γιατί π.χ. το δικό μου μεταπτυχιακό είναι μονοετές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή