Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΣΑΔ : Ας σταματήσει κάποιος αυτό το ΑΙΣΧΟΣ!


ΠΑΣΑΔ : Ας σταματήσει κάποιος αυτό το ΑΙΣΧΟΣ!

Τρεις εβδομάδες σχεδόν πέρασαν μετά την ψήφιση από την Κυβέρνηση του Νομοσχεδίου Γαβρόγλου και οι επιπτώσεις του είναι παραπάνω από εμφανείς σε όλους μας. Σε όλους τους αναπληρωτές!
Συμβασιούχοι των 870€ και ωρομίσθιοι, αναπληρωτές, που σε 5 μήνες θα είναι στο Ταμείο Ανεργίας, αναζητούν στην "αγορά προσόντων", των χιλιάδων ευρώ, έξτρα μοριοδότηση για να προστατέψουν τη θέση τους ή ν' ανέβουν στους...μελλοντικούς πίνακες!
Ακόμη κι όσοι έχουν ήδη τα μοριοδοτούμενα προσόντα, προσπαθούν να προσθέσουν κι άλλα, για να μην υπερσκελιστούν από τους συναδέλφους τους.
Έκπληκτοι γονείς πτυχιούχων που μάτωσαν για να σπουδάσουν τα παιδιά τους βλέπουν να επιβαρύνονται με πρόσθετα έξοδα μεταπτυχιακών και διδακτορικών(!!!) σεμιναρίων, ECDL και επιπλέον ξένων γλωσσών. Αιμορραγία δίχως ουσία και τέλος!
Φρενίτιδα, μάταιης πλέον, αναζήτησης "φτηνών προσόντων" στην αγορά που έχει τους δικούς της σκληρούς νόμους, χορός χιλιάδων ευρώ, προσοντοδάνεια κι εκατομμύρια που φεύγουν από την Ελλάδα προς το εξωτερικό!
Κατάσταση πρωτόγνωρα ντροπιαστική για όλους εμάς που τη βιώνουμε αλλά περισσότερο γι' αυτούς που την έφεραν, τη στήριξαν κι επιμένουν να τη στηρίζουν. Υπουργείο Παιδείας, Κυβέρνηση και κυβερνητικός συνδικαλισμός, έχουν κλείσει μάτια και αυτιά σ' όσα διαδραματίζονται γύρω τους, σ' όσα συμβαίνουν στους αναπληρωτές, στους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ!
Απευθυνόμενοι σ' όλους αυτούς τους λέμε πως ούτε άξιζε κι ούτε μας άξιζε να πουληθούμε για την ανάγκη ενός προεκλογικού αφηγήματος 4500 μόνιμων διορισμών στην Ειδική, που είναι πλέον αμφίβολο αν θα γίνουν κι αυτοί.
Κι αφού όλοι αυτοί δεν έχουν ίχνος ΝΤΡΟΠΗΣ και καμία ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ακόμη και στο να αφήσουν άνεργους ανθρώπους με 8 χρόνια με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις, ενάντια σ' όσα έλεγαν κι υπόσχονταν, πρέπει εμείς να τους σταματήσουμε!
Με κάθε τρόπο λοιπόν, παντού, σε όλα τα πεδία και μ' αποφασιστικότητα, θα βρεθούμε απέναντί τους φωνάζοντας κι εκφράζοντας αυτά που ΟΛΟΙ πλέον αισθάνονται και αυτό που επιτακτικά ζητούν.

Κύριοι πάρτε πίσω αυτό το ΑΙΣΧΟΣ!

Παρασκευή 1/2/19 θα είμαστε όλοι στο Υπουργείο.

ΠΑΣΑΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου