Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Κρήτης: Στάση Εργασίας την Παρασκευή 11/01/2019 για την απόσυρση του σχεδίου μόνιμων διορισμών

Αγαπητοί συνάδελφοι ,
Το Δ.Σ του ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ ,
κηρύσσει στάση εργασίας την Παρασκευή 11/01/2019 και ώρα 8:00 πμ έως και τις 11:00 πμ. To υπόλοιπο του ωραρίου ως την λήξη του καλύπτεται από την 3ωρη στάση που έχει προκηρύξει η ΠΟΣΕΕΠΕΑ από τις 11π.μ. έως τις 14μ.μ.
Διευκρινίζουμε ότι η στάση εργασίας αφορά και τους συναδέρφους που εργάζονται στα ολοήμερα σχολεία. Συγκεκριμένα το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. κηρύσσει στάση εργασίας από τις 14:00 έως τις 16:00 για όσους συναδέρφους Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. εργάζονται στα ολοήμερα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Καλούμε όλους τους συναδέρφους να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά στην πανελλαδική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στα Προπύλαια στις 13:00 μαζί με τη Δ.Ο.Ε. & την Ο.Λ.Μ.Ε. και στην πραγματοποίηση πορείας προς τη Βουλή με αίτημα συνάντησης με τον Πρωθυπουργό. Η μεταφορά μας γίνεται με προσωπικά μας έξοδα όμως είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι στο αγώνα αυτό .
Διεκδικούμε:
  •  Την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου του ΥΠ.Π.Π.Ε.Θ.  για τους μόνιμους διορισμούς Εκπαιδευτικών, Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. που απαξιώνει το βασικό πτυχίο και την προϋπηρεσία των αναπληρωτών.
  • Κάλυψη εδώ και τώρα όλων των κενών στην εκπαίδευση με μόνιμους και μαζικούς διορισμούς Εκπαιδευτικών, Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π.
  • Άμεση μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων αναπληρωτών τόσο στην ειδική όσο και στη γενική εκπαίδευση ώστε να σταματήσει επιτέλους η εργασιακή τους «ομηρεία».
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου