Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

"Διορισμοί χωρίς διαγωνισμό ΑΣΕΠ δεν γίνονται από την κυβέρνησή μας' - "Θα κοιτάξουμε τα κενά και μετά θα δούμε για διορισμούς" - Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κ. Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1





Από την παρουσία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στο σημερινό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 , μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου για τους μόνιμους διορισμούς στην Εκπαίδευση:


  • "Θα δώσουμε έμφαση στην Ειδική Αγωγή, αλλά όμως θα κοιτάξουμε τα πραγματικά κενά και μετά θα δούμε πόσους διορισμούς θα κάνουμε στην Εκπαίδευση."
  • "Διορισμοί χωρίς διαγωνισμό του ΑΣΕΠ δεν θα γίνουν από την κυβέρνησή μας, θέλω να είμαι ξεκάθαρος."

Βασίλης Βούγιας

Είπε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης

" Σε ότι αφορά τις 15.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών για τις οποίες έχει δεσμευθεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι δεν μπορεί να δεσμευθεί για κανέναν αριθμό προσλήψεων εάν δεν μελετήσει τα στοιχεία, σημειώνοντας ότι πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με τους αναπληρωτές καθηγητές. Κάτι τέτοιο όμως, όπως είπε, θα γίνει μόνο με διαγωνισμό μέσω του ΑΣΕΠ, ενώ επεσήμανε ότι οι πρώτες προσλήψεις που είναι απαραίτητες στην Παιδεία είναι αυτές στην Ειδική Αγωγή. "
..................................................
"Προτιμώ να είμαι ειλικρινής απέναντι στους συμπολίτες για το τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε.Η παιδεία χρειάζεται ενίσχυση αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να δεσμευθώ για τον αριθμό των προσλήψεων αν δεν μελετήσω τα στοιχεία και δω τα κενά που υπάρχουν. Έχω δεσμευθεί ότι θα γίνουν προσλήψεις στην ειδική αγωγή.Προσλήψεις θα γίνουν εκεί που πραγματικά χρειάζονται με διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ."
Δείτε από το 39:10 και μετά - εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου