Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 33χρονο εκπαιδευτικό-αναπληρωτή έξω από το στρατόπεδο της Αργυρούπολης Κιλκίς


Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 8.15 το πρωί της Δευτέρας 21.1.19 στο πέμπτο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κιλκίς-Αργυρούπολης, μετά την είσοδο του στρατοπέδου «Δαμιανού» της Αργυρούπολης, όταν το ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ.

Από την πρόσκρουση τραυματίσθηκε βαριά ο οδηγός, που διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου παρά τις προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς κατέληξε.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το τμήμα τροχαίας Κιλκίς, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το δυστύχημα προκλήθηκε εξ αιτίας του παγωμένου σε εκείνο το σημείο οδοστρώματος, σε συνδυασμό με το ότι αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό μόνο από πολύ κοντινή απόσταση, μη αποκλείοντας αιφνιδιασμό του οδηγού.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι δέκα λεπτά νωρίτερα, λίγο πιο μπροστά πάνω στην στροφή εξετράπη της πορείας του και ανετράπη άλλο ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ημεδαπή, επίσης εκπαιδευτικός, η οποία, ευτυχώς γλύτωσε με ελαφρύ μόνο τραυματισμό.
Ο αδικοχαμένος αναπληρωτής δάσκαλος υπηρετούσε στο δημοτικό σχολείο Επταλόφου, όπου και κατευθυνόταν, κατάγονταν από την Κατερίνη, και είχε πάει το σαββατοκύριακο να δει τους γονείς του, και το πρωί της Δευτέρας επέστρεφε, όπως ακριβώς και η τραυματισθείσα συναδελφός του.
Συλληπυτήριο της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσηςσης Κιλκίς
«Το προσωπικό της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό δυστύχημα και την πρόωρη και άδικη απώλεια του συναδέλφου μας, Τίγκα Μιχαήλ.
Είναι τραγικό να φεύγει ένας νέος άνθρωπος και μάλιστα στην έναρξη της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Η εσωτερική «προσφυγιά» που βιώνουν οι εκπαιδευτικοί και οι ιδιαίτερα οι αναπληρωτές, κάθε σχολική χρονιά, εγκαταλείποντας τον τόπο τους για να εργαστούν, αναγκαζόμενοι να μετακινούνται καθημερινά με σκοπό την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και την εκπαίδευση των παιδιών μας- όπως έπραττε και ο εκλιπών- είναι αξιέπαινη.
Ευχόμαστε στην οικογένειά του κουράγιο και δύναμη για να διατηρεί ζωντανή τη μνήμη του.»

maxitis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου