Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ "ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ"

 

 Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ "ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ"
Ο συνάδελφος Αργύρης Μπίρης, δημιούργησε έναν ιστότοπο με το όνομα Παράλληλη στήριξη, τον οποίο και σας παρουσιάζουμε παρακάτω, αναδημοσιεύοντας το εισαγωγικό σημείωμα του εκλεκτού συναδέλφου, καθώς και τον σύνδεσμο απο όπου μπορείτε να τον βρείτε:
  




"Καλώς ορίσατε στον ιστότοπο στήριξης εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης
Τον ιστότοπο κατασκεύασε και συντηρεί ο Αργύρης Μπίρης, προϊστάμενος, ψυχολόγος στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Μαγνησίας και πρόεδρος της ομάδας στήριξης στο πρόγραμμα υποστήριξης εκπαιδευτικών.

Ο ιστότοπος περιλαμβάνει πληροφορίες για εκπαιδευτικούς που εργάζονται στο πλαίσιο της παράλληλης στήριξης για μαθητές, αλλά και εκπαιδευτικούς τμημάτων ένταξης, ειδικής - και γιατί όχι - και γενικής αγωγής.

Συνάδελφοι ζητώ συγγνώμη για τα λαθάκια. Για ό,τι εντοπίζετε που θέλει αλλαγή, στείλτε μήνυμα στο γνωστό πια paralliles@gmail.com.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία."


2 σχόλια:

  1. Με τη διαφορά ότι δεν είμαι πια προϊστάμενος στο ΚΕΔΔΥ, παραμένω στις επάλξεις ως ψυχολόγος. Ευχαριστώ για την παρουσίαση.

    ΥΓ Εντός θα βρείτε και όλο τα "βαλιτσάκι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Αργύρη, κάποιους, μεταξύ των οποίων και εσυ, δεν τους καθορίζουν τα αξιώματα, αλλά αυτοκαθορίζονται επαρκέστατα οι ίδιοι, μη έχοντας- εν τέλει- χρεία "θέσεων ευθύνης".-Βασίλης Βούγιας-

    ΑπάντησηΔιαγραφή