Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ζητούνται εθελοντές με ιδέες προκειμένου να στηριχτεί το Ορφανοτροφείο Βόλου

 

Ζητούνται εθελοντές με ιδέες προκειμένου να στηριχτεί το Ορφανοτροφείο Βόλου

Το Ορφανοτροφείο Βόλου εξαιτίας της οικονομικής κρίσης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα

Εθελοντές για τη δημιουργία μιας δεκαμελής ομάδας που θα δραστηριοποιείται εντατικά και μεθοδικά με σκοπό την εξεύρεση πόρων για την στήριξη του ιδρύματος, αναζητά το Ορφανοτροφείο Βόλου.

Το Ορφανοτροφείο Βόλου σήμερα όπως αναφέρουν άτομα της διοίκησης εξαιτίας της οικονομικής κρίσης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Η διοίκηση του Ορφανοτροφείου σκοπεύει συγκεκριμένα να δημιουργήσει μια σύγχρονη ομάδα εθελοντών, η οποία θα συνεδριάζει εβδομαδιαίως και θα προτείνει νέους τρόπους για την παροχή οικονομικής βοήθειας προς το ίδρυμα, σταθερής και με περιοδικότητα.

Η συγκεκριμένη ομάδα θα αποτελείται από νέους ανθρώπους με ιδέες και θέληση και ο συντονισμός της θα γίνεται από την διοίκηση του Ιδρύματος. Χαρακτηριστικά μέλη της διοίκησης αναφέρουν « Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης δεν εξαιρείται κανένας, ούτε το Ορφανοτροφείο Βόλου που έχει πληγεί συθέμελα και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, που μπορούν να λυθούν μόνο με δημιουργικότητα και νέες ιδέες.
Ήδη, έχουμε προσπαθήσει να δημιουργήσουμε προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, όπως το πρόγραμμα “Ανακυκλώνω και προσφέρω” και “Μια μέρα για το Ορφανοτροφείο”. Χρειαζόμαστε τις ιδέες των συμπολιτών μας για να προχωρήσουμε παραπέρα.
Άλλωστε το Ορφανοτροφείο το κράτησαν ζωντανό με κατάθεση ψυχής οι συμπολίτες μας για 100 και πλέον χρόνια. Ας συνεχίσουμε οι νεότεροι την προσπάθεια. Αξίζει η προσπάθεια γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον».
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν και να επισκεφθούν τα γραφεία της διοίκησης του Ιδρύματος, Ορφανοτροφείου και Χείρωνος από τις 8:30 έως και τις 14:30 έως και τις 2 Μαΐου 2013. (υπεύθυνος κ.Καραζήσης, τηλ. Ιδρύματος 24210-23264)

Πηγή: Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα, και
www.perivolos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου