Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Διάκριση για το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΑΜΦΙΣΣΑΣ για το έργο η "Μάγισσα Ζαίρα και η ιστορία της"





Το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Άμφισσας έλαβε μέρος και διακρίθηκε στο διαγωνισμό Τέχνης με θέμα «Δημιουργώ εκ του μηδενός» που διενήργησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 Ο Διαγωνισμός είχε ως στόχο να ευαισθητοποιήσει μέσω της τέχνης τους μαθητές όλης της χώρας στο πως μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε στη μείωση των απορριμμάτων και συγκεκριμένα στην συνειδητοποίηση της αξίας της ανακύκλωσης. 

Το έργο που εκπροσώπησε το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας φτιαγμένο αποκλειστικά από ανακλυκλώσιμα υλικά ήταν η μαριονέττα "Μάγισσα Ζαίρα και η ιστορία της".






Ο Διευθυντής του σχολείου κ.κ. Δάνισκας Κων/νος, η επιβλέπουσα και εμπνευστής του έργου κ.κ Χαιροπούλου Χρύσα και η υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών θεμάτων και Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διέθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας κ.κ. Καστανά Αθηνά παρευρέθησαν στα εγκαίνια της έκθεσης που τιτλοφορείται ως " TRAnSHformation και θα εκτίθεται στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στην Αθήνα, με έργα αποφοίτων της Σχολής καλών Τεχνών αλλά και άλλων καλλιτεχνών μέχρι τις 16-6-13.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου