Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

"Ήσσονος σημασίας για το Υπουργείο Παιδείας οι Κοινωνικές Επιστήμες - Δεδομένη η υποβάθμιση του εκπαιδευτικού Κοινωνιολόγου" για το Σύλλογο Ελλήνων Κοινωνιολόγων - Για το επικείμενο νομοσχέδιο για το Τεχνολογικό Λύκειο απαντά ο Υφυπουργός Παιδείας...

 
Απάντησε ο Υφυπουργός Παιδείας Θ.Παπαθεοδώρου στην Αναφορά που είχε καταθέσει στη Βουλή ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α.Πετράκος με θέμα:"διαμαρτύρεται για την υποβάθμιση του μαθήματος της κοινωνιολογίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση".

Ο Βουλευτής κατέθεσε ως Αναφορά την επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων-παράρτημα Καλαμάτας, με την οποία διαμαρτύρεται για την υποβάθμιση του μαθήματος της Κοινωνιολογίας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Ο αρμόδιος Υφυπουργός απάντησε πως "... για το Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α η Τεχνολογική Εκπαίδευση αποτελεί μιά από τις βασικές προτεραιότητες. Με νέα νομοθετική πρωτοβουλία για το Τεχνολογικό Λύκειο που βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαμόρφωσης, θα συνδεθεί η τεχνολογική εκπαίδευση με τις ανάγκες της οικονομίας και της κοινωνίας"

Είναι άξιον απορίας γιατί ο κος Υφυπουργός αναφέρεται μόνον στην Τεχνολογική Εκπαίδευση όσον αφορά στους εκπαιδευτικούς Κοινωνιολόγους...

Β.Β

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αρχεία Ερωτήσεων:
  • .pdf
Αρχεία Απαντήσεων:
  • .pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου