Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π & ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Σ.Δ.Ε.Υ




Σήμερα, Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής(Ι.Ε.Π) απέστειλε προς επεξεργασία στις Ομάδες Επιμορφωτών ανά Περιφέρεια της χώρας, ενδεικτικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης του Ε.Ε.Π(Κοινωνικοί Λειτουργοί ΠΕ 30 & Ψυχολόγοι ΠΕ23) και των Διευθυντών των Κέντρων Σ.Δ.Ε.Υ, καθώς και τις καταστάσεις με τα ονοματεπώνυμα και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των μελών του Ε.Ε.Π(ΠΕ-23, ΠΕ-30) και των Δ/ντών των Κέντρων Σ.Δ.Ε.Υ των Ομάδων Επιμόρφωσης οι οποίες θα συγκροτηθούν ανά Περιφέρεια.
Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συγκροτούνται δυο Ομάδες Επιμόρφωσης, η μία με έδρα Σεμιναρίου τη Φθιώτιδα και η άλλη με έδρα Σεμιναρίου την Εύβοια.

 Στην 1η Ομάδα με έδρα τη Φθιώτιδα, θα συμμετέχουν οι Κοινωνικοί Λειτουργοί και οι Ψυχολόγοι, μόνιμοι και αναπληρωτές, των Σ.Μ.Ε.Α.Ε, των Ε.Δ.Ε.Α.Υ και των ΚΕ.Δ.Δ.Υ, καθώς και οι Διευθυντές των Κέντρων Σ.Δ.Ε.Υ, των Περιφερειακών Ενοτήτων(Νομών) Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας.

 Στη 2η Ομάδα με έδρα την Εύβοια, οι Κοινωνικοί Λειτουργοί και οι Ψυχολόγοι, μόνιμοι και αναπληρωτές, των Σ.Μ.Ε.Α.Ε, των Ε.Δ.Ε.Α.Υ και των ΚΕ.Δ.Δ.Υ, καθώς και οι Διευθυντές των Κέντρων Σ.Δ.Ε.Υ, των Περιφερειακών Ενοτήτων(Νομών) Εύβοιας και Βοιωτίας.
 Οι Συντονιστές Σχολικοί Σύμβουλοι EAE, των Ομάδων Επιμορφωτών ανά Περιφέρεια, θα αποστείλουν εγκύκλιο ενημέρωσης προς όλες τις Σ.Μ.Ε.Α.Ε, Ε.Δ.Ε.Α.Υ και ΚΕ.Δ.Δ.Υ των περιοχών ευθύνης τους, με σκοπό να ενημερωθούν για την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής της επιμόρφωσης.(Μετά τις εορτές του Πάσχα).

 Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί και ο κίνδυνος κάποιος/α να μην ενημερωθεί , γιατί εκ παραδρομής δεν έχει καταγραφεί στις καταστάσεις.

Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε πως για τις υπόλοιπες ειδικότητες του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π), καθώς και για το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό(Ε.Β.Π), θα σχηματισθούν δυο Ομάδες Επιμόρφωσης, η μία στην Αθήνα(θα συμμετάσχουν οι διαμένοντες από τη Στερεά Ελλάδα και κάτω) και η άλλη στη Θεσσαλονίκη.

Και αυτή η Επιμόρφωση θα διεξαχθεί μετά τις εορτές του Πάσχα.



Με ότι νεώτερο θα επανέλθουμε.



Βασίλης Βούγιας

11/4/2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου