Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ...ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

 
 Αθήνα, 25 Απριλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 10/2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Β΄ 479)
Στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας του προσωπικού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (υπ’ αριθ. 10/2014 Ανακοίνωση), το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι κατ΄ εφαρμογή της υπ’ αριθ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/3/οικ.22274/9−8−2013 Απόφασης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄ 1992), όπως ισχύει, κατήρτισε: α) προσωρινούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, β) προσωρινό πίνακα διάθεσης, γ) πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους και δ) πίνακα απορριπτέων λόγω έλλειψης τυπικού προσόντος, οι οποίοι επίσης παραμένουν σε διαθεσιμότητα.
Η καταχώρηση αυτών που παραμένουν σε διαθεσιμότητα και αυτών που περιλαμβάνονται στον πίνακα απορριπτέων γίνεται με τον Α.Δ.Τ. ή Α.Μ.Κ.Α. των υπαλλήλων, κατ’ εφαρμογή της 62/2004 Απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Τονίζεται ότι η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών πινάκων βασίζονται αποκλειστικά στους πίνακες συνδρομής κριτηρίων που απεστάλησαν από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τις προτιμήσεις των ενδιαφερομένων.
Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 44, παρ. 1 του ν.4238/2014 (Α΄ 38), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν, κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης και διάθεσης, ένσταση στο Α.Σ.Ε.Π. εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την επόμενη της ανάρτησής τους στο δικτυακό τόπο του Α.Σ.Ε.Π., οι οποίες θα εξεταστούν από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του φορέα προέλευσης.
Κατά τα ανωτέρω, η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων ορίζεται από 26 Απριλίου έως και την πάροδο της 30ης Απριλίου 2014, ημέρας Τετάρτης.
 
Αθήνα, 25 Απριλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ
ΥΠ. ΑΡΙΘ. 9/2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Β΄ 243)
Στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας των υπαλλήλων των Δήμων ειδικότητας Σχολικών Φυλάκων (υπ’ αριθ. 9/2014 Ανακοίνωση), οι οποίοι έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 80 του Ν. 4172/2013 (Α’ 167), το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι παρέλαβε από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας: α) τον οριστικό πίνακα διάθεσης υπαλλήλων σε θέσεις κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ), ο οποίος διαμορφώθηκε από το ΑΣΕΠ με βάση τον οριστικό πίνακα κατάταξης και τις προτιμήσεις των υπαλλήλων και β) τον πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους. Οι ανωτέρω πίνακες αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ σύμφωνα με την υπ’ αρ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/3/οικ.22274/9−8−2013 Απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄ 1992), όπως ισχύει.
Ο οριστικός πίνακας διάθεσης, όπως εκδόθηκε από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αναρτάται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και διαβιβάζεται στο Υπουργείο Υγείας.


Αθήνα, 25 Απριλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ
ΥΠ. ΑΡΙΘ. 9/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Β΄ 243)
Στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας των υπαλλήλων των Δήμων ειδικότητας Σχολικών Φυλάκων (υπ’ αριθ. 9/2014 Ανακοίνωση), οι οποίοι έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 80 του Ν. 4172/2013 (Α’ 167), το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι μετά το πέρας της υποβολής των αιτήσεων θεραπείας και της εξέτασης αυτών από τα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια των φορέων προέλευσης, προέβη στην υλοποίηση των απαιτούμενων μεταβολών και στην κατάρτιση: α) του οριστικού πίνακα κατάταξης και β) του πίνακα απορριπτέων. Οι εν λόγω πίνακες αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ σύμφωνα με την υπ’ αρ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/3/οικ.22274/9−8−2013 Απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄ 1992), όπως ισχύει.
Με βάση τον οριστικό πίνακα κατάταξης και τις προτιμήσεις των υπαλλήλων, το ΑΣΕΠ θα καταρτίσει τον οριστικό πίνακα διάθεσης τον οποίο θα αποστείλει για τα περαιτέρω στο αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου