Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.

Αθήνα, 23-6-2016
Αρ. Πρωτ.: 35
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με  το Άρθρο 11 παρ. 3 του Καταστατικού του ΙΜΕΓΕΕ, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, στις 6:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.)στην έδρα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, Πανεπιστημίου 59, 7ος όροφος (Μετρό: ΟΜΟΝΟΙΑ).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 14:00, στον ίδιο χώρο.
Η ημερήσια διάταξη έχει ως εξής:
· Αρχαιρεσίες για  την εκλογή του 1/3 των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (2 μέλη) και των 2 αναπληρωματικών μελών.
· Η υιοθέτηση και επικύρωση του ετήσιου προγράμματος δράσης και του ετήσιου προϋπολογισμού.
Σύμφωνα με το Άρθρο 11 παρ. 5 «προτάσεις για τη Γενική Συνέλευση, πρέπει να υποβληθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο, τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της συνεδρίασης». Μπορείτε να αποστέλλετε τις προτάσεις σας στο e-mail: poseepea@yahoo.gr
Επίσης, όποιος συνάδελφος θα ήθελε να υποβάλει την υποψηφιότητά του για το Δ.Σ. του Ινστιτούτου, μπορεί να στείλει γραπτή αίτηση στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση ή  να το δηλώσει επιτόπου την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
Όλα τα τακτικά μέλη/εταίροι που είναι ταμειακώς εντάξει δικαιούνται να συμμετέχουν και να ψηφίζουν στη Γενική Συνέλευση των τακτικών μελών.
Κατά την ημέρα της συνέλευσης θα υπάρχει η δυνατότητα για εγγραφή νέων μελών στο ΙΜΕΓΕΕ. Η συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 10 Ευρώ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου