Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΟΠΣΥΔ



 Η δικτυακή πύλη του ΟΠΣΥΔ είναι ένα ενιαίο πληροφοριακό σύστημα για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων και την διαχείριση προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελληνική επικράτεια.

 Σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 16-06-2016, είναι διαθέσιμα για το σύνολο των παλαιών χρηστών τα στοιχεία φακέλου, όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί και οριστικοποιηθεί στο παλαιό σύστημα ΟΠΣΥΔ, ενώ δίδεται η δυνατότητα και για την υποβολή γνωστοποιήσεων τροποποίησης στοιχείων ή προσόντων, με διαδικασία που περιγράφεται στο εγχειρίδιο χρήσης του συστήματος για το φάκελο του εκπαιδευτικού. Στην περίπτωση των νέων υποψηφίων, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Δ/νση Εκπαίδευσης της επιλογής σας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τη διαδικασία προσκόμισης των δικαιολογητικών, ενώ για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα, μπορείτε να απευθύνεστε και στην ομάδα υποστήριξης του συστήματος κατά τα γνωστά. Σε επόμενη ανακοίνωση, θα ενημερωθείτε και για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων σε συνέχεια της αντίστοιχης ΥΑ.
Δείτε τα ακόλουθα έγγραφα της Γενικής Δ/νσης Προσωπικού του ΥΠΠΕΘ. Για οποιαδήποτε απορία απευθυνθείτε στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στο αντίστοιχο αρχείο.
Συμπληρωματικά των οδηγιών συμπλήρωσης φακέλου εκπαιδευτικού, επισημαίνεται ότι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εξέταση της συνάφειας των μεταπτυχιακών/διδακτορικών τίτλων με την ΕΑΕ ή τη Σχολική Ψυχολογία είναι:
  1. Για τους Μεταπτυχιακούς Τίτλους Σπουδών:
    1. Φωτοαντίγραφο του ΜΤΣ, στο οποίο να αναγράφεται ο βαθμός και η ημερομηνία κτήσης
    2. Το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών
    3. Aναλυτική βαθμολογία
    Αν πρόκειται για ΜΤΣ Πανεπιστημίου του εξωτερικού επιπροσθέτως:
    1. Βεβαίωση ισοτιμίας του ΜΤΣ από τον ΔΟΑΤΑΠ
    2. Μετάφραση επικυρωμένη του ΜΤΣ, του ΑΠΣ και της αναλυτικής βαθμολογίας

  2. Για τους Διδακτορικούς τίτλους:
    1. Φωτοαντίγραφο του Διδακτορικού τίτλου
    2. Περίληψη του περιεχομένου της διδακτορικής διατριβής
    3. Τα ονόματα της τριμελoύς επιτροπής
    Αν πρόκειται για το Διδακτορικό τίτλο Πανεπιστημίου του εξωτερικού απαιτείται επικυρωμένη μετάφραση των παραπάνω εγγράφων καθώς και βεβαίωση ισοτιμίας του Διδακτορικού τίτλου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ: https://opsyd.sch.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου