Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Πρόσκληση σε summer camp από το ΚΕΑΤ...Πρόσκληση για την ενημερωτική αθλητική συνάντηση στις 26 Ιουνίου.




 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


Πρόσκληση



Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ «Κεραυνός» και το Αθλητικό Σωματείο Τυφλών και Ατόμων με Προβλήματα Όρασης «Όμηρος», διοργανώνουν ενημερωτική αθλητική συνάντηση στις 26 Ιουνίου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν οι δράσεις και τα προγράμματα των Σωματείων, να προβληθούν οι δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία όρασης μέσα από τον αθλητισμό, να προωθηθεί η δραστηριοποίησή τους, να ενημερωθεί το κοινό για τον ευεργετικό αντίκτυπο του αθλητισμού στα παιδιά, να αφυπνιστεί και να κινητοποιηθεί σχετικά.

Η άθληση συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα της ζωής, επιδρά θετικά στην προσωπικότητα των παιδιών, διδάσκει αυτοπειθαρχία, ομαδικότητα, θεμιτό ανταγωνισμό, ενισχύει το αίσθημα της άμιλλας, τα βοηθά να αναπτύξουν τις σωματικές τους ικανότητες, να θέτουν στόχους, να συνεργάζονται και να κοινωνικοποιούνται.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από αθλητές με αναπηρία όρασης και προπονητές, ενώ θα ακολουθήσει ένα βιωματικού τύπου εργαστήριο με αθλητικές δραστηριότητες (ποδοσφαιρικοί αγώνες και αθλήματα στίβου).

Προσκαλούμε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, να παρακολουθήσουν την παρουσίαση, να πάρουν μέρος και να διασκεδάσουν μαζί με τους αθλητές!

Ο αθλητισμός είναι καθοριστικός ως φορέας παιδείας, εκγύμνασης, πολιτισμού!

Ο αθλητισμός ακυρώνει την κοινωνική απομόνωση!


Σας περιμένουμε!



Κυριακή 26 Ιουνίου, ώρα 19.00 - Προαύλιος χώρος του ΚΕΑΤ (Ελ. Βενιζέλου 210, είσοδος από Σπάρτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου