Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Αποτελέσματα των κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών για τους αιτούντες έως τις 14 Οκτωβρίου 2016


 
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Αποτελέσματα των κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών για τους αιτούντες έως τις 14 Οκτωβρίου 2016

Τα πρώτα αποτελέσματα των κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών, για όσους έκαναν αίτηση έως και τις 14 Οκτωβρίου 2016, έχουν αναρτηθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα στη διεύθυνση: https://transfer.it.minedu.gov.gr/. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν το αποτέλεσμα με τη χρήση των κωδικών τους. Επιπλέον ενημερώνονται με αποστολή sms στο κινητό τους τηλέφωνο και με μήνυμα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (e-mail), καθώς ορισμένοι φοιτητές δεν έχουν κωδικούς για είσοδο στο Πληροφοριακό Σύστημα.
Οι φάκελοι θα διαβιβαστούν στις σχολές το συντομότερο δυνατόν. Αμέσως μετά οι μετεγγραφόμενοι φοιτητές θα μπορούν να επικοινωνούν με τις Γραμματείες των Σχολών προορισμού τους για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής τους. Προτού ολοκληρωθεί η εγγραφή τους στη νέα Σχολή, οι ενδιαφερόμενοι δεν θα πρέπει να ζητήσουν διαγραφή από τη Σχολή προέλευσης.
Ο αριθμός των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί ανέρχεται σε 2.300.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα αναρτώνται και θα ανακοινώνονται τμηματικά. Στην εξέταση των φακέλων τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου