Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Σ.Α.Ε.Π.

 
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 28/4

Οδηγίες για την αίτηση στον ΟΠΣΥΔ

·         Μπαίνουμε με τον κωδικό μας
( στην περίπτωση που τον έχουμε ξεχάσει πατάμε εκεί που λέει : «Ξεχάσατε την ονομασία χρήστη ή τον κωδικό σας; Δηλώσατε λανθασμένο email ή δεν λάβατε email ενεργοποίησης λογαριασμού;»  για να μας σταλούν νέοι κωδικοί).

·         Πριν πάμε να κάνουμε την αίτηση πηγαίνουμε εκεί που λέει Φάκελος και
Εκεί που λέει  «Επιλογή Διεύθυνσης Χειρισμού Φακέλου» βάζουμε την πρωτοβάθμια που είναι ο φάκελός μας.  Έπειτα ελέγχουμε όλα τα στοιχεία μας και πατάμε καταχώριση.

·         Μετά πηγαίνουμε εκεί που λέει αιτήσεις και διαλέγουμε τη αίτηση του κλάδου μας : Αναπληρωτή για γενική , Αναπληρωτή ΣΜΕΑΕ για ειδική και Αναπληρωτή σε Μουσικά σχολεία.

·         Έπειτα διαλέγουμε Α/βθμια και πατάμε καταχώρηση

·         Στην συνέχεια αφού μας έχει τα στοιχεία μας πιο κάτω έχει δυο πίνακες έναν μπλε και έναν πράσινο , μεταφέρουμε τον κωδικό μας π.χ. ΠΕ70 από τον μπλε στον πράσινο πίνακα.  Ύστερα τσεκάρουμε το κουτάκι που λέει πως δεν είμαστε ιδιοκτήτες φροντιστηρίου και πατάμε καταχώριση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΉ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ
·         Μετέπειτα πηγαίνουμε στο ιστορικό αιτήσεων και στα αριστερά της αίτησης πρέπει να αναγράφεται η ημερομηνία που έγινε και στα δεξιά με πράσινα γράμματα «Ενεργοποιημένη»  .

·         Για να έχουμε αρχείο με την αίτηση μας πατάμε το πράσινο εικονίδιο που  λέει Εξαγωγή σε PDF . ( προσοχή γιατί με το κόκκινο εικονίδιο ακυρώνουμε την αίτηση )

·          Στο τέλος βλέπουμε την αίτηση μας εάν έχει τα σωστά στοιχεία και εάν στο κάτω μέρος του εγγράφου εκεί που γράφει :
 ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 8 ΤΟΥ Ν.1599/86 ΟΤΙ:
Και τα 15 σημεία (15 είναι τα σημεία μαζί με το σημείο που αναφέρει την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων)  θα πρέπει να είναι σωστά.

·         Στην περίπτωση που θέλετε να επεξεργαστείτε την αίτησή σας
Επιλέγεται ιστορικό αιτήσεων και έπειτα το μπλε μεγεθυντικό φακό που γράφει Προβολή/ Επεξεργασία .

Οι παραπάνω οδηγίες είναι ενδεικτικές .

  ΠΡΟΣΟΧΗ για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου